Ο Διομήδης έχασε την πρόκριση  στους «8»

109

Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα του Άργους απέναντι στον Πανελλήνιο και έχασε την πρόκριση για τους του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών.

Έκπληξη σημειώθηκε στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο να κερδίζει 27-25 τον Διομήδη Άργους και να προκρίνεται στους.

Ο Πανελλήνιος πήρε εκδίκηση με αυτή την νίκη ,για την εντός έδρα ήττα από τους Λύκους στις 21 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα.

Ο Πανελλήνιος πέταξε εκτός του θεσμού τον Διομήδη που υπέστη την 5η συνεχόμενη ήττα του και πλέον καλείται σε ανασύνταξη εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι «Ολυμπιονίκες» ήταν πίσω στο σκορ (11-14 στο 25’, 14-15 στο ημίχρονο), αλλά γύρισαν το ματς στο β’ μέρος με επιμέρους σκορ 14-8 το διάστημα 25-55, έχοντας καλή άμυνα και πρωταγωνιστή τον Στάθη που σημείωσε 9 γκολ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σαμαράς): Τζανακάκης, Δούγιας, Ακαλμπεντασβίλι 1, Αναγνωστόπουλος 2, Βερτζώνης, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος, Στάθης 9, Μαυρομάτης, Νάκος 4, Ρούσος 6, Σκουρτάι, Προκοπίου 1, Κουτουλογένης 2, Μπαλάσκας, Αλικάκος 2

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Αναστασίου, Τσάκαλος 4, Τσέλιος, Τσερλετσκι, Τσακουρίδης 4, Ασβεστάς 5, Χατζηκωνσταντίνου, Μπάγιος, Κωστακίδης 1, Μανθος 4, Μπεκιάρης, Μπαλτατζής, Νικολίνταης, Σάλεμ 2, Στεφανίτσης 5.

Διαιτητές: Γερουλάνος – Λεφτάκης