Η Ορκωμοσία του Στάθη Καννή,οι προσδοκίες των Δημοτών και εμείς

396

Η ορκωμοσία και ανάληψη της διοίκησης από τη νέα Δημοτική Αρχή γεννά πολλές προσδοκίες. Γεννά κυρίως την προσδοκία ενός διαφορετικού μοντέλου διοίκησης από αυτό που χαρακτήρισε τις τελευταίες Δημοτικές αρχές.

Η υλοποίηση των διαβεβαιώσεων του Στάθη Καννή, ως υποψηφίου Δημάρχου, για ένα νέο Ήθος, και η τήρηση των όσων υποσχέθηκε αποτελούν την αφετηρία διαμόρφωσης της στάσης των Δημοτών και όχι μόνον.

Για εμάς, την δημοτική παράταξη “ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ”, που από το 2013 παρεμβαίνουμε στον Δήμο μας, αλλά και για τους περισσότερους δημότες, η προσδοκία μιας διακυβέρνησης αναπτυξιακής, χρηστής διαχείρισης των χρημάτων και υλικών μέσων του Δήμου αλλά και η διαφάνεια στην λήψη και στην υλοποίηση των αποφάσεων, είναι το απόλυτο ζητούμενο. Είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την ειδοποιό διαφορά από τους προηγούμενους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αντιπολιτευτήκαμε σθεναρά τις τέως διοικήσεις, αυτός είναι και ο λόγος που συμβάλλαμε και εμείς, καθοριστικά, στην εκλογική νίκη του Οκτωβρίου και δεν κατεβήκαμε αυτόνομα στις εκλογές.  Για την αλλαγή….

Αναμένουμε να δικαιωθούν οι προσδοκίες όλων μας. Η κοινωνία ζήτησε αλλαγή. Θα τιμήσουμε το συμβόλαιο τιμής με τους Δημότες και θα στηρίξουμε, όταν και εάν μας ζητηθεί, οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, θα μείνουμε σταθεροί στις αξίες μας και θα είμαστε θεματοφύλακες του «κοινού καλού», ελέγχοντας, αν χρειασθεί, όταν χρειασθεί και στον βαθμό που ίσως χρειασθεί, την τήρηση των όσων ο νέος Δήμαρχος έχει υποσχεθεί.

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ