Οι 5 καλύτεροι σε Ημερίδα του ΕΚΝ-Ε

114

Ακολουθώντας την αρχή «Η γνώση είναι Δύναμη», το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίας Ερμιονίδας, προσκάλεσε 5 κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες να ενημερώσουν την κοινωνία του Ναυπλίου για όλες τις νεότερες εξελίξεις σε Εργασιακά, Φορολογικά, Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά  θέματα.

Σε Ημερίδα που πραγματοποιεί μεθαύριο το απόγευμα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00μ.μ., στην αίθουσα  Συνελεύσεων, με Θέμα: «ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ –ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ», οι εκπρόσωποι φορέων αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους καλύτερους όλες τις ανατροπές που έρχονται στην ζωή μας. Οι παριστάμενοι θα μπορέσουν να θέσουν γενικά ή εξειδικευμένα ερωτήματα και να πάρουν απαντήσεις που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Αλέξης Μητρόπουλος:    Καθηγητής – Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ

Γεώργιος Χριστόπουλος:   Καθηγητής, Φορολογικός Σύμβουλος

Δημήτρης Πετρόπουλος:    Εργατολόγος 

Δημήτρης Κολοβός:        Δικηγόρος (ειδικός στις συντάξεις)

Αριστοτέλης Κολοβός:    Δικηγόρος  (ειδικός στις συντάξεις)

Ραφαήλ Μπαρού:     Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας

Η Ημερίδα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας, θα κλείσει τον κύκλο κινητοποιήσεων που έχει ήδη εξαγγελθεί για την Τετάρτη, σχετικά με το φορολογικό, και όπως έχουν ενημερώσει θα παραστούν σ’ αυτήν Πολιτικοί, Αυτοδιοικητικοί και Επαγγελματικοί παράγοντες της Αργολίδας.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΝ-Ε, Ραφαήλ Μπαρού απαντώντας σε ερώτημα του akromolio.gr θύμισε ότι, «το Εργατικό Κέντρο δεν περιορίζεται στην έκδοση ανακοινώσεων αλλά πραγματοποιεί και αγωνιστικές δράσεις. Ταυτόχρονα όμως φροντίζει και για την ενημέρωση για κάθε εξέλιξη που αφορά τα εργασιακά και φορολογικά δικαιώματα των εργαζομένων, των ανέργων κι των συνταξιούχων καθώς και για την Οικονομική στήριξη και πολιτιστική παιδεία των μελών του».

Σχετική δήλωση του Ραφαήλ Μαρού για την Ημερίδα της Τετάρτης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο του protagonistes.tv, https://protagonistes.tv/5-koryfaioi-sta-ergasiaka-kai-forologika-apantoun-sta-erotimata-pou-sas-apascholoun/