ΜΑΚΡΗΣ: «Δεν είμαστε φοροφυγάδες»

98
Παναγιώτης Μακρής

Τα λέει έξω από τα δόντια ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας, Παναγιώτης Μακρής, αναφερόμενος στην ουσία, στην πρόθεση και στα αποτελέσματα του υπό διαβούλευση φορολογικού νομοσχεδίου.

«Αντί να κατηγορεί και να χρεώνει τους μη έχοντες αυτοαπασχολούμενους, η κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και να αναζητήσει πόρους από τους έχοντες (Βουλευτές που έχουν 70% αφορολόγητο) και μεγαλοπαράγοντες (που φοροαποφεύγουν με χαριστικές ρυθμίσεις), Τράπεζες (που δεν φορολογούνται 10 χρόνια τώρα)” λέει στην κάμερα του protagonistew.tv.

«Δεκάδες χιλιάδες πολύ μικρές επιχειρήσεις κινδυνεύουν από τον απαράδεκτο τρόπο που, η κυβέρνηση, σχεδιάζει να θέσει σε ισχύ το νόμο (φορολογεί αναδρομικά από τον Ιανουάριο του2023). Θα κλείσουν χιλιάδες και θα οδηγηθούν στην ανεργία ή σε πρόωρες συντάξεις, διευκολύνοντας τους πολύ μεγάλους να διευρύνουν τα μερίδια της αγοράς τους» τονίζει ο Τάκης Μακρής.

Αύριο Τετάρτη (22 Νοεμβρίου) στις 10.00 γίνεται εκδήλωση διαμαρτυρίας, από κοινού με Δικηγόρους, Λογιστές και Επιχειρηματίες, μπροστά στο Δημαρχείο του Ναυπλίου.

Η δήλωση Μακρή στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/makris-den-eimaste-forofygades/