Η Ερμιόνη έχασε 2-0. Όλες οι φάσεις και τα γκολ σε VIDEO

43

Η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (2-0) στην Ερμούπολη (γήπεδο ΕΠΣ Κυκλάδων) από την Ελλάδα Σύρου τη Δευτέρα (27/11), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, όμως λόγω των κακών καιρικών συνθηκών μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

 

Ένα ματς που θα μπορούσε να είχε σκοράρει, και στρέφει, πλέον, το βλέμμα της στα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, με στόχο να κατακτήσει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας μαζέψει επτά πόντους.

 

Η Ένωση άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα, εάν είχε βρει δίχτυα, στις φάσεις που δημιούργησε. Η ομάδα αγωνίστηκε στη Σύρο, έχοντας και πολλά προβλήματα απουσιών (τιμωρίες, τραυματισμοί, σχολικές υποχρεώσεις.

Η ΑΕ Ερμιονίδας στάθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι και άτυχη.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε, με αποκορύφωμα το οριζόντιο δοκάρι του Φυτόπουλου προ κενής εστίας στο 86’, δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει γκολ, ώστε να διεκδικήσει έτσι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντί σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος προερχόταν από δύο σερί νίκες.

Η Ενωση δέχθηκε, μάλιστα, τέρματα σε καθοριστικά σημεία (13′ Μούντριχας, 57′ Μελισσόπουλος), πάλεψε, όμως, το παιχνίδι, βρέθηκε κοντά σε γκολ και σε άλλες περιπτώσεις, όπως στο 24’ και στο 80’, λεπτά που είχε, επίσης, πολύ σημαντικές στιγμές για να πανηγυρίσει τέρμα, αλλά δεν σκόραρε…

Στο αγωνιστικό κομμάτι:

Η Ελλάς Σύρου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Κατάφερε, τελικά, να βρει γκολ στο 13’ με τον Μούντριχα, όταν σ’ ένα τετράλεπτο άσκησε πίεση και δημιούργησε άλλες δύο φάσεις. Πριν από το 1-0, είχαν προηγηθεί γυριστό σουτ του Μελισσόπουλου, που κατέληξε σε κόρνερ μετά από κόντρα, και κεφαλιά «ψαράκι» του Μούντριχα. Ο τελευταίος σκόραρε στη συνέχεια, από πλεονεκτική θέση, μετά από πάσα του Παυλόπουλου. Στο 21’ καταγράφηκε, επίσης, πλασέ του Μελισσόπουλου, που κατέληξε άουτ.

Στη συνέχεια η Α.Ε. Ερμιονίδας προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 23’. Στο συγκεκριμένο λεπτό, εκτελέστηκε άψογα κομπίνα σε φάουλ που είχε κερδίσει η  στα πλάγια. Η εκτέλεση έγινε από τον Κορακιανίτη και ο Ψύχας δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντάς την άουτ.

Η γηπεδούχος μπήκε δυνατά και στις αρχές του δεύτερου μέρους και απείλησε με τους Παυλόπουλο και Μηνά.. Τελικά, σε μια στιγμή ολιγωρίας στο 57’, ο Μηνάς πέρασε στον Μελισσόπουλο και ο τελευταίος πέτυχε το 2-0 με δυνατό σουτ. Το έργο της ΑΕ Ερμιονίδας έγινε στη συνέχεια δύσκολο, αλλά ο σύλλογός συνέχισε να μάχεται, γνωρίζοντας ότι ένα τέρμα θα άλλαζε πολλά στην αναμέτρηση, ενώ στο 65’ μπήκε στο ματς και ο Καραφιλάι αντί του Διγκόζη. Μέχρι το 80’ καταγράφηκαν άλλες δύο φάσεις, στο 63’ σε κεφαλιά του Συριανού (πέρασε άουτ) και στο 77’ σε πλασέ του Κόντσι (απέκρουσε ο Κουζούνιας).

Από το 80’ και μετά η ¨Ένωση τα έδωσε… όλα και είχε δύο μεγάλες φάσεις για να σκοράρει και να μπει στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Στο 80’ έγινε η πρώτη σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πολύ δύσκολα εκτέλεση φάουλ του Τριμπόνια και στην επαναφορά ο Ψύχας δεν βρήκε καλά την μπάλα, ώστε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 86’ ο Ζεκιράι ήταν αυτός που σούταρε, και ο Φυτόπουλος προ κενής εστίας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, μετά την απόκρουση. Ενδιάμεσα είχε γίνει ένα σουτ του Λαντίνα (αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην πρώην ομάδα του), που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουζούνιας…

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος Μανώλης, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Καμπιώτη Διονύσιο και Μπακογιάννη Γεώργιο, όλοι του συνδέσμου Αθηνών. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μπόσιο (19’), Ψύχας (55’), Βιρβίλης (57’), Αγιώτης (70’), Καρμοίρης (84’).

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι, Αγιώτης (54’ Συριανός), Μάγκας, Μπόσιο, Μούντριχας (75’ Πρεβεζιάνος), Καρμοίρης, Παυλόπουλος (63’ Κόντσι), Μελισσόπουλος, Μηνάς (75’ Λαντίκας).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Κουζής (46’ Ζεκιράι), Βιρβίλης, Πορφυρόπουλος, Τριμπόνιας, Διγκόζης (65’ Καραφιλάι), Φυτόπουλος, Δρόσος (90’ Καράι), Κορακιανίτης, Ψύχας, Τάσιος.

Βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές:

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: