Όλοι οι αγώνες του ποδοσφαίρου της Κυριακής 29 Οκτωβρίου στην Αργολίδα για Γ ΄Εθνική Α1 κατηγορία αλλά και Β΄ Εθνική γυναικείου πρωταθλήματος

66

Για την Γ Εθνική:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε  ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ  Κυριακή   29/10/23    11:30   

Παναργειακός

Ανάλυση: Εκμεταλλεύτηκε και πάλι την έδρα του, εκεί όπου είναι αήττητος σε τέσσερις αναμετρήσεις και επικράτησε με 2-0 της Ελλάδας Σύρου, ξεπερνώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα στα Μέγαρα. Έτσι ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και παρέμεινε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Ρόδο. Στο πρώτο μέρος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες καν εντέλει ευτύχησε τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Ροκάι. Στην επανάληψη πήγε σε χαμηλό τέμπο και κλείδωσε το τρίποντο με γκολ του Χατζηβασιλειάδη στο 84′. Πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς και δείχνει ότι μπορεί ακόμα και να πρωταγωνιστήσει.

ΑΕ Μυκόνου

Ανάλυση: Στις 20 Μαρτίου του 2022 είχε ηττηθεί τελευταία φορά στο νησί από τον Χαραυγιακό και έκτοτε έτρεχε ένα αήττητο σερί 16 αγώνων, το οποίο εντέλει έσπασε από τη Ρόδο (0-1). Δεδομένα κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, η οποία ήττα συνοδεύτηκε με εμφάνιση κάτω του μετρίου. Στο όγδοο λεπτό ο Ντούνης είχε καθοριστική επέμβαση και στο 41′ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Καλογερά. Δεν είχε καλή εικόνα στην επανάληψη και έμεινε πίσω στο σκορ από το 65′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δεν έβγαλε ιδιαίτερη αντίδραση και μοιραία γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, η οποία την έριξε στην 6η θέση, στο -5 από την κορυφή, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ    ΕΡΜΙΟΝΗΣ  Κυριακή  29/10/23 15:00

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την Κυριακή (29/10), στις 15:00, την προσπάθειά της στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς θα υποδεχτεί τον ΑΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης, στο γήπεδο της Ερμιόνης, για την 8η αγωνιστική, σ’ ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Ρόδο απέναντι στην ΑΕΡ Αφάντου με 1-3. Είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ για την ομάδα της Ερμιόνης απέναντι στον Αστέρα που δείχνει ευάλωτος εκτός έδρας αλλά πάντα επικίνδυνος.

Ο Αστέρας Βάρης προέρχεται από ένα φοβερό σερί έχοντας μόνο μια ήττα και μία ισοπαλία εκτός έδρας ενώ στην έδρα του δείχνει ανίκητος. Μετρά ένα σερί 4 στα 4 σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις και θέλει να συνεχίσει δυνατά στην μάχη της κορυφής του ομίλου.

7η Αγωνιστικη της Γ εθνικής:

Βαθμολογία Γ Εθνικής 

Για την Α1 κατηγορία Αργολίδας εχουμε την 5η αγωνιστική. Όλα τα παιχνίδια αναλυτικά

 

Τέλος για την Β Εθνική γυναικείου πρωταθλήματος έχουμε τη 2 αγωνιστική για την ομάδα του Α.Ο. Φείδων Άργους.

Η ομάδα του Άργους φιλοξενεί στο γήπεδο του Κιβερίου τους Τίγρεις Ιωαννίνων.

Την πρώτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε η ομάδα του Άργους αφού είχε ρεπό.

Όμως οι Τίγρεις κέρδισαν εύκολα με την 3-0 την Πατίστα από την Καλαμάτα και αναμένετε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ομάδα του Άργους.

2η Αγωνιστική Β Εθνική γυναικείου Ποδοσφαίρου