Ο Πρέσβυς ε.τ. κ. Γ. Ε. Σέκερης  για τον αντιστράτηγο ε.α. Νικόλαο Βασιλό, υποψήφιο με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

325
Νικόλαος Βασιλός Αντιστράτηγος ε.α. Δ/Β

Μολονότι αποφεύγω να αναμιχθώ στις εκλογικές αντιπαραθέσεις περί τη δημαρχία του Ναυπλίου, αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω την παρουσία μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μιας προσωπικότητας που είμαι πεπεισμένος ότι εκλεγόμενος θα προσφέρει ουσιαστικό έργο στην πόλη μας.

Πρωτογνώρισα τον αντιστράτηγο ε.α. Νικόλαο Βασιλό ως σπουδαστή της Σχολής Εθνικής Αμύνης –του, πανεπιστημιακού επιπέδου,  κορυφαίου  εκπαιδευτικού ιδρύματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων– και εν συνεχεία παρακολούθησα την λαμπρά σταδιοδρομία του, στην οποία περιλαμβάνεται και η εθνικώς ιδιαίτερα κρίσιμη θέση του Επιτελάρχου της Ελληνικής Δύναμης στην Κύπρο. Εκτιμώ δε ότι η ευρύτατη διοικητική εμπειρία του, σε συνδυασμό και με το δημιουργικό ενδιαφέρον του για το Ναύπλιο, αλλά και  με την προσωπική του ακεραιότητα –όλως ιδιαίτερης σημασίας προσόν στην εποχή μας– τον καθιστά κατ’ εξοχήν κατάλληλο για να συμμετάσχει ενεργώς στη διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων.

Προσθέτω ότι ο κ. Μάκαρης πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευτυχής που ο στρατηγός δέχθηκε να συμπεριληφθεί  στον συνδυασμό του.

Γ. Ε. Σέκερης

Πρέσβυς ε.τ.