Η Espresso βλέπει τον Κων. Μάκαρη φαβορί για το Δήμο Ναυπλιέων. Αφιέρωμα στον «Πολύτεκνο Ευεργέτη»

4064

Η μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινή πανελλαδική εφημερίδα Espresso, με περιεχόμενο life style, στο φύλλο που κυκλοφορεί σήμερα 4 Οκτωβρίου αναφέρεται στον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη χαρακτηρίζοντάς τον ως φαβορί.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας το οποίο συνοδεύεται και από φωτογραφίες, εστιάζει στην σωπικότητά του, στην ιδιότητά του ως πολύτεκνου και στη «απόφαση ζωής» να επιστρέφει υπό μορφή Δωρεών ένα μεγάλο μέρος από τα κέρδη που προκύπτουν από την επιτυχή επιχειρηματική του δραστηριότητα, στην Κοινωνία.

Διαβάστε τη γράφει η Espresso

Ακούμε Πολύτεκνος και στο μυαλό μας έρχεται φτώχεια. Ακούμε ευεργέτης και στο μυαλό μας έρχονται άτεκνοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Ακούμε υποψήφιος και στο μυαλό μας έρχεται κάποιος κομματικός Παράγων της περιοχής.

Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μάκαρη, που εμφανίζεται να είναι φαβορί στον αγώνα διεκδίκησης του Δήμου Ναυπλιέων, τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει.

Είναι ένας χαμογελαστός πενηντάρης, επιτυχημένος επιχειρηματίας με 5 παιδιά και περιμένει το έκτο. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει κάνει δωρεές δεκάδων χιλιάδων ευρώ και δεν αποτελεί στέλεχος κανενός κομματικού σωλήνα.

Είναι ένας από εμάς!

Μορφωμένος, Μάνατζερ ομίλου κατασκευαστικών εταιρειών και πώλησης αυτοκινήτων, είναι η ζωντανή απόδειξη της δύναμης που έχει η φύτρα της ράτσας των Ελλήνων να μεγαλουργεί την ώρα που οι άλλοι γκρεμίζονται.

Βασικό προεκλογικό του σύνθημα «Ο Τόπος μας έδειξε το δρόμο».

Τα 5 παιδιά του που πέρασαν όλα από τα σχολεία της Ασίνης και του Ναυπλίου, τον οδήγησαν να μάθει τα προβλήματα της εκπαίδευσης σε υποδομές και να γίνει δωρητής και χορηγός κατασκευάζοντας αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχολεία της περιοχής και καλύπτοντας το εποπτικό υλικό όπου αυτό παρουσίαζε ελλείψεις.

Ο αθλητισμός είναι γι’ αυτόν τρόπος ζωής. Αθλητής Πολεμικών Τεχνών παλαιότερα, γυμνάζεται καθημερινά και είναι μόνιμος χορηγός αθλητικών δράσεων και σωματείων.

Ο πόνος για την απώλεια του πατέρα του τον οδήγησε να προτείνει την Δωρεά κατασκευής Ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ενώ λίγα χρόνια νωρίτερα δώρισε στο Νοσοκομείο Αργολίδας μια υπερσύγχρονη Παιδιατρική κλινική.

Η μεγάλη του κόρη Έφη, φοιτήτρια ήδη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι υπεύθυνη για τη νεανική προεκλογική παρουσία του στο ΤΙΚ ΤΟΚ και ο αυστηρότερος κριτής του σε ότι παραλείπει να κάνει στηρίζοντας την κοινωνία.

Εκπροσωπεί  το Νέο στην Αυτοδιοίκηση. Είναι άνθρωπος των γρήγορων αποφάσεων και των άμεσων ενεργειών. Στόχος του, με την αξιοποίηση συνεργατών και γνωριμιών να αναβαθμίσει το Ναύπλιο, σε ανταγωνιστική πόλη του Μονακό της Βενετίας και του Αμάλφι.