Ο Κώστας Μάκαρης ανακοινώνει απόψε τον επόμενο Δήμαρχο Ναυπλιέων

395
Κωνσταντίνος Μάκαρης

Με τη δύναμη που του έδωσαν οι 4.000 ψηφοφόροι που ακολούθησαν τις αρχές της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης καλείται να υποδείξει αποφασιστικά το ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων.

Την επιλογή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα την ανακοινώσει σήμερα Τετάρτη στις 20.00 με συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραχωρήσει στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, (έναντι πάρκου Κολοκοτρώνη), με ελεύθερη προσέλευση κάθε ενδιαφερόμενου. Όπως λένε πληροφορίες από έγκυρες πηγές, είναι επιλογή που συμβαδίζει με την επιθυμία των ψηφοφόρων της παράταξης.

Να θυμίσουμε ότι, όλες οι δημοτικές παρατάξεις που έλαβαν μέρος στις δημοτικές εκλογές γεννήθηκαν από τη θέληση της πλειοψηφίας της κοινωνίας να απαλλαγεί από το σύστημα Κωστούρου και να δοθεί μια ανάσα ελευθερίας για ένα διαφορετικό, καλύτερο αύριο του Δήμου και των Δημοτών.

Ίδιος ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, μιλώντας με εκπρόσωπο του akromolio.gr αρνήθηκε να αποκαλύψει την επιλογή που θα ανακοινώσει είπε όμως ότι «Κριτήριο της παράταξης ήταν τα θέλω των ψηφοφόρων μας και οι δεσμεύσεις που προέκυπταν από τις προγραμματικές αρχές που ανακοινώναμε. Εγώ και η παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, για την επόμενη 5ετία θα είμαστε οι θεματοφύλακες αυτών των γραμμών».