Ο Κων. Μαρινάκος εκλέχθηκε αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

23
Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου εκ μέρους του Προέδρου και όλων των πανάξιων μελών του Σώματος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων η ανάθεση, κατόπιν εκλογών, της μίας εκ των τριών καταστατικών Αντιπροεδριών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης απέναντι στις 52 Ενώσεις από όλη την Ελλάδα και στα χιλιάδες μέλη-ξενοδοχειακές μονάδες της Χώρας μας που εκπροσωπούνται μέσω αυτών, για την αντιμετώπιση των μειζόνων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και την άρση των υποκείμενων αιτιών που τα προκαλούν.

Προσωπικά δεσμεύομαι, για όσο διάστημα διαρκέσει αυτός ο νέος κύκλος δημόσιας προσφοράς μου, να συνεχίσω αταλάντευτα να υπερασπίζομαι με ήθος, με μαχητικότητα, με επιστημονική τεκμηρίωση, με σταθερή άρνηση προσπόρισης οποιασδήποτε προσωπικής φιλοδοξίας ή οφέλους και με σύμμετρη αντιμετώπιση τα συμφέροντα όλων των μελών της Ομοσπονδίας μας.

Είμαστε μια συμπαγής ομάδα αποφασισμένη με εντατική δουλειά και στρατηγικό σχεδιασμό να πετύχουμε σε κάθε βήμα και στόχο που από κοινού θέτουμε.