Ο Γιώργος Σαρρής ευχαριστεί και υπόσχεται

146
Γιώργος Σαρρής

Με αφορμή την επανεκλογή του ως Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Άργους Μυκηνών, ο Γιώργος Σαρρής ευχαριστεί στους συνδημότες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστεί ακόμη  στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε αυτά τα χρόνια και δηλώνει ότι «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα για το καλό του τόπου μας».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΡΡΗ

«Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι, με τη δική σας βούληση θα βρεθώ για πολλοστή φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατατάσσοντας με στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας και να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα για το καλό του τόπου μας.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα χρόνια, τους συναδέλφους, τις φίλες και τους φίλους μου στη μεγάλη ομάδα μας, με την οποία διανύσαμε έναν δύσκολο δρόμο, προσηλωμένοι πάντοτε στον στόχο για ένα καλύτερο μέλλον»!