Νατάσσα Γκώνου: «Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Δημήτρης Καμπόσος θα κερδίσει τις εκλογές. Πάμε όλοι να ψηφίσουμε»

948
Νατάσσα Γκώνου

Η Νατάσσα Γκώνου, ιδρυτικό στέλεχος της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Δημήτρης Καμπόσος, μιλά στο protagonistes.tv και δίνει απαντήσεις σε τρία ερωτήματα που θέτει η κοινωνία σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου.

*Υπήρξαν παράνομες αναθέσεις;

*Τι σημαίνει η απόφαση κατά Καμπόσου της αντιπολίτευσης;

*Η μεγάλη αποχή ήταν αποδοκιμασία ή εφησυχασμός;

Για τις αναθέσεις απαντά με στοιχεία πως ήταν όλες νόμιμες και αναγκαίες και αποκαλύπτει ότι και ο Γιάννης Μαλτέζος όταν άσκησε διοίκηση υπέγραψε πλήθος αναθέσεων.

Για τις παρατάξεις, αναφέρει πως οι ηγετικές τους ομάδες βρίσκονται σε αναντιστοιχία με τις κοινωνικές τους βάσεις και ότι υπήρξε προσυμφωνία Μαλτέζου-Παπαϊωάννου με στόχο την υφαρπαγή και δέσμευση ψήφων και

Για την Αποχή την ερμηνεύει ως εφησυχασμό των μεγαλυτέρων σε ηλικία ψηφοφόρων και τους καλεί, την Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες και να μη χαθεί καμία ψήφος υπέρ της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ Δημήτρης Καμπόσος.

Δείτε τη συνέντευξη της Νατάσσας Γκώνου (διάρκειας 12 λεπτών) στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/natassa-gkonou-i-allagi-poreias-dimitris-kabosos-tha-kerdisei-tis-ekloges-pame-oloi-na-psifisoume/