Καλημέρα κ. Δήμαρχε (4 Οκτωβρίου)

533

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

‘Επιασαν φωτιά τα τόπια! Αν δεν στο έχουν πει, ο Ορφανός πονήρεψε και κάνει τελικά τη συγκέντρωσή του και αυτός την Παρασκευή. Την κάνει κάτω στο λιμάνι, την ίδια ώρα με μας.

Δήμαρχέ μου, αυτός είναι χειρότερος από μας. Άλλαξε τη μέρα για να μην πέσει πάνω στο ποδόσφαιρο και πάει να την κάνει στο χάος του λιμανιού. Αυτόν που τον συμβούλεψε να τον χαρτζιλικώσεις δημαρχούκο μου. Εκεί που τον έστειλε, ακόμα και 500 -600 να έχει θα τους φάει η μοναξιά. Σαν σκοροφαγωμένο ύφασμα θα είναι. Χειρότεροι και από εμάς.

Δήμαρχέ Μου, σου  προτείνω την Παρασκευή στην ομιλία Σου να ξεκινήσεις λέγοντας. «Αν σας είχα υποσχεθεί πως θα σας κάνω ποτάμια, δεν θα με πίστευε κανένας. Θα με κατηγορούσαν ότι σας κοροϊδεύω. Εγώ όμως σας έφτιαξα τον Χείμαρρο Σέκερη, στο Τολό». Να τους πεις ακόμα πως «Δε φτιάχνω σχολεία γιατί εσείς δεν κάνετε παιδιά. Κάντε παιδιά για να σας κάνω και σχολεία».

Τσαμπούκο Δήμαρχε, πάρε το αυστηρό σου ύφος και πήγαινε στα περίπτερα του δήμου να κατάσχεις την εφημερίδα Espresso. Είχε μέσα μισή σελίδα ρεπορτάζ για τις εκλογές και παρουσίαζε το Μάκαρη για φαβορί. Πληρωμένοι όλοι Δημαρχούκο Μου. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.  Γι’ αυτό καλά τους τα είπες στην ανακοίνωση που έβγαλε η παράταξη ότι «τέτοιες «φτηνές» πρακτικές δεν αρκούν για να αλλάξουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί υπέρ του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου». Μου δημιούργησες όμως ένα ερώτημα «Δηλαδή τόσο καιρό που μας έλεγες πως βγαίνουμε από την πρώτη Κυριακή μας κορόϊδευες;» Εκτός και αν είχαμε καταρρεύσει δημαρχούκο μου και μας το έκρυβες.

Καλού κακού πάντως, στείλε αύριο ένα δικό μας να αγοράσει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί έμαθα πως θα έχει ολοσέλιδη συνέντευξη του Μάκαρη πολύ @αμάτη. Να μην αφήσουν ίχνος σε κανένα περίπτερο. Και μεθαύριο να τις κάψουμε μπροστά στο Δημαρχείο για παραδειγματισμό.

Αλλά, για πες μου βρε Δήμαρχε της καρδιάς Μου, αυτοί οι Αθηναίοι γιατί για εμάς δεν γράφουν κάτι θετικό; Τον πρόεδρο της Τοπικής τι τον έχουμε; Γιατί δεν τηλεφωνάει στο Μαρινάκη να απαιτήσει να βάλει μια τάξη και αντί να “μας γράφουν” να το γυρίσουν και να γράφουν κάτι θετικό; Έστω βρε παιδί μου ότι «εξ εγκύρων πηγών πληροφορούμεθα πως η παράταξη του δημαρχούκου πάει καλά και θα τερματίσει τρίτη κάνοντας ρεκόρ απώλειας ψήφων».

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τελειωμένος, Δήμαρχος.