Καλημέρα κ. Δήμαρχε (28 Σεπτεμβρίου)

563

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Αν δεν το ξέρεις, αυτός ο Μάκαρης ετοιμάζει και άλλη συγκέντρωση, ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη των εγκαινίων του που είχε μαζέψει 1.500 παθιασμένους. Όπως λέει αυτή τη φορά θα μαζέψει 3.000. Ξεκίνησε μάλιστα περιοδείες, μοιράζει το Πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και κάνει 200 χειραψίες κάθε μέρα, λέγοντάς στον κόσμο «Σας περιμένω στην ομιλία μου την επόμενη Παρασκευή στις 6 Οκτωβρίου μπροστά στα γραφεία μας Σιδηράς Μεραρχίας 25».

Δε μπορείς να το εμποδίσεις Δήμαρχέ Μου; Θα μας ξεφτιλίσει. Εμείς, την ίδια ώρα, θα έχουμε 400-500 μπροστά στο Δημαρχείο και αυτός θα μαζέψει όλο το Λαό.

Και αν αποφασίσει να πει «Το Ναύπλιο μίλησε! Πάμε δημαρχείο!»; Τότε τι θα γίνει Δήμαρχε των ονείρων Μου; Θα μας διώξει από την πλατεία και θα μπει με τσαμπουκά στο Δημαρχείο και θ’ ανέβει στο 2ο όροφο;

Άκου Δημαρχούκο Μου, δεν έχεις άλλη λύση. Πάρε τηλέφωνο το μεγαλοδικηγόρο να του στείλει επειγόντως ένα εξώδικο και να του λέει ότι «αν τολμήσει να μαζέψει 4 φορές και πάνω περισσότερο κόσμο από μας θα το θεωρήσουμε υπονόμευση και θα του κάνουμε αγωγή διεκδικώντας τους μισθούς της πενταετίας που θα χάσουμε». Όλοι, όχι μόνο Εσύ. Είναι κοντά στο 1.500.000. Είναι πολλά τα λεφτά και μπορεί να φοβηθεί. Αν μάλιστα του βάλεις μέσα και τα διαφυγόντα κέρδη των ανθρώπων μας από τις αναθέσεις, καταλαβαίνεις πως μιλάμε για πολλά εκατομμύρια και εκεί «θα @λάσει μπαμπάκι».

Δήμαρχέ Μου μπορεί να είσαι παλιά καραβάνα αλλά τώρα, σ’ αυτές τις εκλογές την έχουμε βάψει. Μας κάνουν «ντου από παντού» και ο κόσμος μας λακίζει.

Φεύγουν οι απογοητευμένοι! Φεύγουν οι δυσαρεστημένοι! Φεύγουν οι θυμωμένοι! Φεύγουν οι απλήρωτοι! Φεύγουν οι συγγενείς και φίλοι των υποψηφίων των άλλων συνδυασμών, δε θα μας μένει τίποτα. Ακόμα και η Κεραμέως έφυγε και δεν άκουσε το αίτημά Σου για καθυστέρηση του αποτελέσματος του Πειθαρχικού ελέγχου.

Δήμαρχέ Μου μια λύση υπάρχει μόνον. Να τραμπουκίσεις και να γίνεις λαϊκός ήρωας. Να πας στο Ηραίο για περιοδεία και αν σε συλλάβουν γιατί έσπασες τη δικαστική απαγόρευση που δεν μπόρεσε να άρει ο Κούγιας προχτές στο δικαστήριο με τον Ορφανό, τότε να καλέσεις συνέντευξη τύπου μέσα στα κρατητήρια και να καταγγείλεις την αδικία που σου γίνεται και τη νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος.

Που ξανακούσθηκε δημαρχούκο Μου να κάνεις εκλογές με απαγόρευση περιοδείας σε ένα ολόκληρο χωριό;

Κάνε τσαμπουκά Δημαρχούκο και μόνο σε κακό θα Σου βγει να μου το θυμάσαι! Σκέψου το, έχεις ένα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο μπροστά σου. (Το προτελευταίο Μας Δημαρχούκο Μου πριν συμβεί το μοιραίο).

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, συγκεντρωσιάρχης, Δήμαρχος.