Καλημέρα κ. Δήμαρχε (18 Σεπτεμβρίου)

602

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Έτσι σε θέλω! ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Καιρός ήταν να τους δείξουμε «τι εστί Βερύκκοκο». Δε φοβόμαστε, δεν κωλώνουμε, δεν αμυνόμαστε! Φοβερό τρίπτυχο! Σίγουρα έχουμε μεγάλες απώλειες αλλά ποιος τις μετράει. Άλλωστε δέκα χρόνια τώρα έχεις αποδείξει πως όλοι είμαστε αναλώσιμοι μπροστά στο μεγαλείο ή την ανοησία Σου.

Βέβαια, κάποιοι αυτό το λένε Αχαριστία αλλά… ποιος τους ακούει αυτούς. Έτσι και αλλιώς είναι από τους αναλώσιμους.

Γουστάρω δημαρχούκο Μου που, τους τη βγήκες με τις μπάντες! Και περιοδείες ξεκινάς από αύριο, και εγκαίνια εκλογικού κέντρου κάνεις την Παρασκευή και Διαφημιστικά Video έριξες στη αγορά, και έντυπα τη νύχτα κάτω από τις πόρτες οι υποψήφιοί Σου, και …(ας μη το αποκαλύψω ακόμα). Σιγά μη κάνουμε άμυνα. Σιγά μη φοβηθούμε. Και δηλαδή, τι μπορεί να βρούμε μπροστά μας. Ποιος θα τολμήσει να μας πετάξει σακούλες με βιολογικό περιεχόμενο.

Οι τσαμπουκάδες και οι τραμπουκισμοί δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη εκλογική εκστρατεία. Άλλωστε και ο Μάκαρης και ο Ορφανός και ο Παπαδημόπουλος και ο Γκόνης έχουν δηλώσει πως αποδοκιμάζουν ενέργειες σαν και αυτές που, όπως είπε ο μεγαλοδικηγόρος Σου, «τις έκανες 22 φορές γιατί βρισκόσουν σε ψυχική διαταραχή».

Δήμαρχέ Μου, ξέρεις ότι είμαι και εγώ οπαδός του σκληρού ROCK. Γι’ αυτό σου λέω «Είμαστε όλοι μαζί Σου». Και εγώ, και ο Γιώργος της Τοπικής που δηλώνει υπερήφανος, και οι αστυνομικοί υποψήφιοι που θα κρατάνε την τάξη αν μας την πέσουν και οι Δικηγόροι υποψήφιοι που θα υπερασπιστούν το νόμο και το Δίκαιο, αν χρειαστεί. Και η Μαρία του Πολιτισμού (έτσι λένε την ανάποδη κατσαρίδα) και οι μετανοούσες παρθένες που ξαναγύρισαν στο μαντρί γιατί ξέμειναν από μάσα λίγο πριν τις πλημμύρες.

Όλοι μαζί σου είμαστε Δημαρχάρα. Εσύ παίζε τον Αυλό και τα παιδιά του χωριού σ’ ακολουθούν προς το ποτάμι.

Προχώρα και οδήγησέ μας στη μάχη.

Μόνο Δήμαρχέ Μου, αυτή τη φορά, μη παρασυρθείς και εφαρμόσεις την παλιά Σου τακτική που λέει «Εμπρός παιδιά… Πίσω Θανάση».

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, Περιοδεύων, Δήμαρχος.