Καλημέρα κ. Δήμαρχε (14 Σεπτεμβρίου)

488

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Αλήθεια, τι έχει εκείνος ο Σαρρής και τα βάζει συνέχεια μαζί Σου; Τις προάλλες έλεγε πως μόλις γίνει δήμαρχος Επιδαύρου θα σταματήσει το σχέδιό Σου να ξεφορτωνόμαστε τα αδέσποτα του Ναυπλίου σε καταφύγιο που θα φτιαχτεί στο Λυγουριό. Σήμερα έβγαλε πάλι στο αέρα ότι χρωστάμε πάρα πολλά στο ΦΟΔΣΑ που έχει σαν μέλος του ΔΣ τον Χρόνη του Λυγουριού και γι’ αυτό ετοιμάζονται να κλείσουν το Σταθμό Μεταφόρτωσης στα Κιόσκια και να στέλνει το Ναύπλιο τα σκουπίδια του στο Σταθμό Μεταφόρτωσης που φτιάχνεται στο Λυγουριό.

Και τι τον νοιάζει αυτόν, δημαρχούκο Μου, μήπως στην αυλή του θα τα αδειάζουμε; Άλλος Ορφανός μας βρήκε; Και στο τέλος τέλος τι πειράζει να χρωστάμε και στο Λυγουριό, εκτός από τον Βιολογικό και την ΤΕΡΝΑ; Αυτόν τι τον κόφτει;

Βρέστα μαζί του Δήμαρχέ Μου γιατί μας ξεμπροστιάζει συνέχεια. Πάρτον στο τηλέφωνο θύμησέ του πως ήταν Περιφερειακός με το ΠΑΣΟΚ κάνε έκλυση στην κοινή πολιτική προέλευση και βούλωσέ του το στόμα. Με τον Χρόνη δηλαδή, που είναι και σκληρό καρύδι, πως τα κατάφερες; Σίγουρα μπορείς και με αυτόν.

Και, τσαμπουκά Δήμαρχε της καρδιάς Μου δεν κρατιέμαι να μη γράψω ότι Σε χάρηκα όταν πήγες στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου. Ήταν κίνηση Ματ. Τα παιδάκια ήταν μικρά για να κάνουν Ουουου, ο Δεσπότης δεν μπορούσε να σηκωθεί να φύγει και οι γονείς για να μη χαλάσουν την ημέρα δεν έβγαλαν άχνα.

Έτσι μπορώ εγώ να λέω ότι εγκρίνουν τον παιδαγωγικό χαρακτήρα της Δωρεάν διανομής απορριμμάτων και περιττωμάτων στις αυλές των πολιτικών μας αντιπάλων. Και να βάλω και ένα like στο Λυσσίκατο που καμαρώνει γιατί έγινε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο ενός σ@ατοδήμαρχου.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, Τσοπάνης, Δήμαρχος.