Ένας διακεκριμένος Αντιστράτηγος στο πλευρό του Κων. Μάκαρη για να βοηθήσει στην επανεκκίνηση του Δήμου

413
Ο αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Βασιλός στο studio του protagonistes.tv

Ο Αντιστράτηγος ε.α. του Όπλου των Διαβιβάσεων, Νικόλαος Βασιλός, θέτει τις γνώσεις του στην διάθεση του Δήμου Ναυπλιέων και στην κρίση των Ναυπλιωτών.

Θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Ναυπλιέων.

Πέραν των ειδικών γνώσεων στη διοίκηση και την αντιμετώπιση κρίσεων διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Πολιτικής Προστασίας καθώς διετέλεσε αρμόδιος αντιδήμαρχος στον Δήμο Δομοκού όπου κλήθηκε να βοηθήσει τον φίλο του αντιστράτηγο κ. Σύρρο.

Όπως δηλώνει στο protagonistes.tv, είναι παντρεμένος με Ναυπλιώτισσα και τα τελευταία 12 χρόνια κατοικεί μονίμως στο Ναύπλιον όπου και έχει πληθώρα φίλων.

«Επέλεξα το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Κωνσταντίνου Μάκαρη γιατί ο επικεφαλής είναι ικανός και ανιδιοτελής με μεγάλη προσφορά προς το δήμο. Εφ’ όσον οι συνδημότες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ, θα συνεισφέρω τις γνώσεις μου και τις γνωριμίες μου για την αναβάθμιση του Δήμου Ναυπλιέων» δηλώνει μεταξύ άλλων, στα 8 λεπτά της συνέντευξης που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο σύνδεσμο https://protagonistes.tv/enas-diakekrimenos-antistratigos-sto-plevro-tou-kon-makari-gia-na-voithisei-stin-epanekkinisi-tou-dimou/