Θέσεις της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον Εθελοντισμό και την Εκπαίδευση σε σχέση με το Περιβάλλον

80

Η NEA EΠOXH αναγνωρίζει και έχει πλήρη σεβασμό στους θεσμούς του Eθελοντισμού και της Eκπαίδευσης, καθώς γνωρίζει ότι είναι οι πυλώνες για μια υγιή κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στόχος μας, να ενεργοποιήσουμε εκ νέου όλους αυτούς τους πολίτες οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στην πόλη μας ένα μέρος από τον πολύτιμο χρόνο τους και μαζί, ως νέα Δημοτική Αρχή να προχωρήσουμε άμεσα στην διαμόρφωση του Δήμου μας, σε όλους τους τομείς που έμειναν πίσω (Ανακύκλωση, δενδροφυτεύσεις, δημιουργία νέων αλσυλλίων, περιαστικών πάρκων κ.α). Όσον αφορά την εκπαίδευση η παράταξη μας θα ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών της, έτσι ώστε ο Δήμος να είναι σε πλήρη και καθημερινή συνεργασία με όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και με προγράμματα από κοινού  kαθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ώστε η νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει και πάλι όπως της αξίζει.

Ως παράταξη δεν θα προβάλουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας για να πούμε ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλά θα αντιπαραβάλλουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ για να πούμε ότι ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Σκοπός της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ είναι η άμεση ανάδειξη της σπάνιας βιοποικιλότητας της πόλης μας, η συνεργασία με τους φορείς διαχείρισης αυτών των υπό προστασία τόπων και την προσέλκυση τουριστών στον τομέα του οικοτουρισμού, ενισχύοντας έτσι και την τοπική οικονομία της πόλης μας!

Ολόκληρο το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στην ιστοσελίδα μας Nafplioneaepoxi.gr

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/10/’23, 8μμ

Μπροστά στο Εκλογικό Κέντρο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (Σιδηράς Μεραρχίας 25)