ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ -Άγιοι Ανάργυροι: Η ντροπή του σήμερα και οι αλλαγές με βάση το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

107
ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ, Άγιοι Ανάργυροι.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης, σε αυτοψία που πραγματοποίησε στον χώρο των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας κατέγραψε εικόνες ντροπής και δυσφήμισης για το Ναύπλιο. Κατέγραψε όμως και τις δεσμεύσεις της δικής του Δημοτικής Αρχής σχετικά με την ανάπλαση και τη διαμόρφωση του χώρου των Αγίων Αναργύρων Ακροναυπλίας, μέχρι το τέλος του 2024.

Το βίντεο ξεκινά με εικόνες της σημερινής εικόνας των Αγίων Αναργύρων. Εικόνες αδιανόητης εγκατάλειψης και επικινδυνότητας για τους επισκέπτες. Έλλειψη βασικών υποδομών και συσσώρευση βρωμιάς και μικροβίων.

Στο Πρόγραμμα της Νέας Εποχής αναφέρονται οι σημαντικές αλλαγές που θα επέλθουν, όπως:

Η ανακαίνιση του κτιρίου, ο καθαρισμός του, η αναβάθμιση της τεχνολογίας και των φωτιστικών συστημάτων, και η δημιουργία ενός νέου, ασφαλούς και προσβάσιμου χώρου τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους τουρίστες.

Η αποτύπωση της ομορφιάς της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ακροναυπλίας και η ενσωμάτωσή της στον σχεδιασμό του χώρου είναι ένας σημαντικός πυλώνας του σεβασμού στον Πολιτισμό σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νέα Εποχή.

Δείτε σχετικό Video στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/akronafplia-agioi-anargyroi-i-ntropi-tou-simera-kai-oi-allages-me-vasi-to-programma-tis-neas-epochis/