Νατάσσα Γκώνου: Αγώνας για το Δήμο Άργους Μυκηνών με συνέπεια και χωρίς διακοπές

263

Η Νατάσσα Γκώνου είναι πολύ γνωστή για την Κοινωνική και επαγγελματική της προσφορά.

Όπως η ίδια δηλώνει στο protagonistes.tv συντάχθηκε με τον Δημήτρη Καμπόσο από την πρώτη ημέρα γιατί «Διέκρινα πως έχει κότσια». «Στα χρόνια που πέρασαν έχω να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Τώρα που όπως δήλωσε θα είναι η τελευταία του 5ετία, θα τον δείτε να φορτσάρει ακόμα πιο δυνατά. Γι’ αυτό και επανήλθα ώστε να συμβάλω και εγώ στο «φίνις» της κοινής μας διαδρομής».

Στην τετραετία που πέρασε η Νατάσσα Γκώνου δεν είχε θέσει υποψηφιότητα. Όμως, η συνεισφορά της ήταν συνεχής. Πρόσφατα, με εντολή του Δημήτρη Καμπόσου ανέλαβε «να σπρώξει» το πρόγραμμα ανάπλασης και εκσυγχρονισμού των Παιδικών Χαρών του Δήμου. Μια αποστολή που έφερε εις πέρας με επιτυχία, χάρις και στην ανιδιοτελή συνδρομή του Παναγιώτη Καμπόσου.

Η θέση της για την αντιπολίτευση δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτική. Είναι όμως τεκμηριωμένη και χωρίς μασημένα λόγια.

Η ίδια θα είναι υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Άργους με τον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Καμπόσο, στην Δημοτική Κοινότητα Άργους.

Ακούστε τι απάντησε στις ερωτήσεις μας, παρακολουθώντας το σχετικό VIDEO στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/agonas-gia-to-dimo-argous-mykinon-me-synepeia-kai-choris-diakopes/