Καλημέρα κ. Δήμαρχε (4η Αυγούστου)

607

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Σίγουρα δε φταις Εσύ. Οι συνεργάτες Σου φταίνε.

Μιλάω για το φιάσκο που πάθαμε με την ιδέα να απαντάς ζωντανά σε ερωτήσεις μέσω facebook.

Δε μπορούσε κάποιος να σου δώσει δυο οδηγίες της προκοπής για να σε προστατέψει;

Το έκανες για να βάλεις τα γυαλιά στους αντιπάλους Σου και αντί γι΄ αυτό Σου έβαλαν τα γυαλιά οι συνεργάτες Σου! Ήταν εικόνα αυτή Δήμαρχέ Μου; Δέκα χρόνια σε γεράσανε. Βάλε την εικόνα Σου, από το χτεσινό φιάσκο, δίπλα στο Μάκαρη ή τον Παπαδημόπουλο και πες μου ποιος νέος άνθρωπος θα σε ψηφίσει.

Αμ το άλλο; Τι ήταν αυτό Δήμαρχέ Μου; Πήγα να μπω να σε ρωτήσω για τη σύμβαση της Ψιλής Άμμου και της Καραθώνας και να τους ταπώσουμε με την απάντησή Σου αλλά μου απαγορεύτηκε να ρωτήσω. Έπρεπε λέει πρώτα να με εγκρίνεις!

Εμένα Δημαρχούκο Μου; Εμένα που ξυπνάω με τη σκέψη Σου και κοιμάμαι με την έγνοια να Σου πω το άλλο πρωί μια Καλημέρα;

Ποιος συνεργάτης σου είπε να βάλεις κόφτες; Και μη μου πεις ότι το έκανε για το καλό Σου. Χεζάς ήταν. Δε πιστεύει σε Σένα. Δε Σε έχει ακούσει πως ταπώνεις την αντιπολίτευση στα Δημοτικά Συμβούλια όπου ο Πρόεδρος τους αφαιρεί το λόγο. Ούτε διαβάζει τις μισές αλήθειες που γράφεις στις δηλώσεις Σου που δημοσιεύουν τα Μητσομένα ΜΜΕ χωρίς την άλλη άποψη.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, την πατήσαμε. Πήγαμε για μαλί και βγήκαμε κουρεμένοι. Μη το βάζεις κάτω όμως. Πρέπει να το επαναλάβεις. Να το κάνεις κάθε εβδομάδα. Στο τέλος θα πετύχουμε να μας ψηφίσουν από λύπηση. Και δεν πρέπει να σε νοιάζει το κίνητρο των ψηφοφόρων μας. Ψήφοι να ‘ναι και ας είναι για όποιο λόγο θέλει ο καθένας. Στο τέλος τέλος όταν αγοράζουμε ψήφους μας βλάπτει;

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, το Σαββατοκύριακο πήγαινε για κολύμπι. Λίγο απόμακρα όμως για να μην έχουμε κανένα ατυχές συμβάν.

Ξεκουράσου και έλα πάλι από Δευτέρα. Έχω να σου πω πολλές ιδέες για να χάσουμε με αξιοπρέπεια και όχι με κατάρρευση, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της ALCO που έβγαλαν στο φως οι οχτροί.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, στεναχωρημένος, Δήμαρχος.