Καλημέρα κ. Δήμαρχε (18 Αυγούστου)

633

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Ομολογώ πως τελευταία δεν σκέφτομαι σωστά. Ήταν λάθος η συμβουλή να δώσεις τόπο στην οργή που σε είχε φουντώσει και να ακολουθήσεις τη δημόσια πρόταση του Μάκαρη για επανεκκίνηση του προεκλογικού αγώνα χωρίς ύβρεις και μεταφορές απορριμμάτων. Ο άλλος, ξέρεις για ποιον λέω, δε βάζει μυαλό. Νομίζει ότι σε έχει στρυμωγμένο κι όλο βγάζει ανακοινώσεις. Μόνο ντελιβερά για κακάκια σκύλων δεν σε είπε ακόμα.

Γι’ αυτό Δήμαρχέ Μου σου προτείνω να κάνεις μια τελευταία απόπειρα, να δείξεις μεγαλοψυχία, σαν αυτή που δείχνουν οι σύμβουλοί Σου σε Σένα, και να του προτείνεις «Ψωμί και Αλάτι» για το καλό του Δήμου. Και αν δεν το κάνει δεκτό τότε να βγάλεις στον αέρα όλα όσα διαδίδεις ότι έχεις γι’ αυτόν. Έτσι, για να του δείξεις ότι είσαι μεγαλόκαρδος και ότι δεν ήθελες την καταστροφή του αλλά, αφού το παρακάνει…

Δήμαρχέ Μου, είδα με χαρά πως ο Τοπάρχης του Τολό παραμένει κοντά Σου, παρ’ όλο που τον ξεφτίλισες, τη μία με τη χωματερή, την άλλη με τον καταστροφικό τρόπο που φτιάχνεις την ανάπλαση, την τρίτη με τις διακοπές του νερού τα Σαββατοκύριακα και ποιος ξέρει τι άλλο. Σου είναι πιστός Δήμαρχέ Μου και κάνεις καλά που τον στηρίζεις και τον δέχεσαι στο ψηφοδέλτιό Σου, παρά τα όσα του σούρνουν οι Τολιανοί. Μη τους δίνεις σημασία. Είναι κακομαθημένοι και τα θέλουν όλα δικά τους.

Προχωράμε δημαρχούκο Μου και σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά. Του Γκόνη θα του δείξουμε πλάτη και αν είμαστε λίγο τυχεροί θα ξεπεράσουμε και τον Παπαδημόπουλο. Και τότε Δήμαρχε των ονείρων Μου θα γίνουμε ρυθμιστές των εκλογών.

Εσύ θα πεις ποιον να ψηφίσουμε τη δεύτερη Κυριακή, εμείς θα σε ακούσουμε και θα βγάλουμε Δήμαρχο αυτόν που Εσύ θα μας υποδείξεις.

Έτσι για να μάθουν να μη μας κολλάνε, οι αχάριστοι.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατομεταφορέας, Δήμαρχος.