Υποψήφιος του Γιάννη Μαλτέζου κατηγορείται για ρευματοκλοπή

302

Από ανάρτηση που αναπαρήγαγε στο προσωπικό του facebook, ο Γιάννης Μαλτέζος, έγινε ευρύτερα γνωστή μια υπόθεση ρευματοκλοπής εις βάρος του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση «Σήμερα το μεσημέρι ήλθε στο σπίτι μου στο Κεφαλάρι Άργους το γνωστό φορτηγάκι με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβούνο, μπήκε και έκανε αναστροφή μέσα στο πάρκινγκ μας και περίμενε. Μετά από λίγο ήλθε το φορτηγό του Δήμου με το “καλάθι” και ο εργάτης του Δήμου Νίκος Μπέλμπας ανέβηκε στην κολώνα, ξεβίδωσε και πήρε μαζί του το φανάρι του οδοφωτισμού και το καλώδιο και έφυγαν όλοι μαζί».

Η είδηση αυτή, συνδεόμενη με την ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών που βγήκε μερικές ώρες αργότερα, χωρίς να αναφέρει ονόματα, ουσιαστικά θέτει υπό κατηγορία υποψήφιο του Γιάννη Μαλτέζου για ρευματοκλοπή εις βάρος των Δημοτών. (Πρόκειται για ανακοινωμένη υποψηφιότητα με τον  Γιάννη Μαλτέζο).

Η ανακοίνωση του Δήμου Άργους Μυκηνών αναφέρει «Χθες το βράδυ κατόπιν καταγγελιών αφαιρέθηκε παράνομα τοποθετημένο καλώδιο με το οποίο πραγματοποιούνταν ρευματοκλοπή από το δίκτυο δημοτικού φωτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Δ.Κ. Κεφαλαρίου. Όπως προβλέπεται, ο δήμος θα καταθέσει και μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ακινήτου και η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης».

Θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη καθώς, στο πρώτο εκλογικό τζαρτζαρίσμα με τον Δημήτρη Καμπόσο, ο Γιάννης Μαλτέζος έχασε το Εκλογικό του Κέντρο επί της πλατείας Αγίου Πέτρου. Άραγε τώρα, πέραν του ηθικού πλήγματος που υπέστη, τι άλλο θα χάσει; Ίσως έναν υποψήφιο;