Καλημέρα κ. Δήμαρχε (17 Αυγούστου)

439

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Πρέπει να παραδεχτώ ότι ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου. Εγώ φοβισμένα σε συμβούλευα, αν σου κολλήσει κανένας αστυνομικός από τους υποψηφίους σου, λέγοντας «τι πράγματα είναι αυτά δήμαρχε να έχεις κάνει και να ομολογείς παραβατικές συμπεριφορές», να τον στείλεις από εκεί που ήρθε. Εσύ μου έκανες ρελάνς και με έστειλες αδιάβαστο ανακοινώνοντας ένα αστυνομικό που δηλώνει ότι θέλει να είναι και πάλι υποψήφιός Σου.

Δήμαρχε των ονείρων μου. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ τέτοια κίνηση. Μεγαλείο σου λέω. Και είμαι βέβαιος ότι ο αστυνομικός Μας, που ομολογείς ότι χάρηκες που συντάχθηκε μαζί Σου, θα έχει ενημερώσει και τους ανωτέρους του, καλού κακού, για μη μπορούν να του πουν τίποτα αργότερα.

Μετά από αυτό, Δήμαρχέ Μου, περιμένω να βάλεις τον δικηγόρο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αντί για δήλωση παραίτησης να ανακοινώσει  ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος μαζί Σου τονίζοντας πως μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση ο κάθε κατηγορούμενος θεωρείται Αθώος.

Δήμαρχέ Μου, διάβασα ένα εχθρό Σου να γράφει ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Μη κωλώνεις. Τα γράφουν γιατί ο Κούγιας που έβαλες για δικηγόρο, απείλησε τον Ορφανό ότι θα ψάξει αυτόν και τους συνεργάτες του. Μόνο, έχε το νου Σου. Εκείνη την υπόθεση με τη διαθήκη μη τη χρησιμοποιήσεις γιατί δε θα βγει σε καλό. Ούτε την άλλη με τη ΔΕΥΑΝ που ανέφερε ο Κούγιας εμπλέκοντας και το Βερβεσό.

Και για να τους δείξουμε ότι δε ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας στο Δήμο, βάλε το Γιώργο να δηλώσει ότι έκοψε το νερό στο Τολό για να μη δυσφημιστεί το χωριό, επειδή είναι γλυφό λόγω του Ανάβαλου που έριχνε  μέσα στο πόσιμο και όχι γιατί ήταν επικίνδυνο λόγω ύπαρξης κολοβακτηριδίων.

Παραμένω πιστός στο πλευρό Σου, και δε σε προδίδω σαν τον Ανδριανό που τα γύρισε και γλυκοκοιτάζει το μηνυτή Σου μόλις η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι δε σε γνωρίζει.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατομεταφορέας, Δήμαρχος.