Καλημέρα κ. Δήμαρχε (16 Αυγούστου)

529

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Με αυτό που έκανες απέδειξες την ποιότητα και την Ηθική Σου. Γι’ αυτό και σε πάω τόσο βαριά. Δεν εννοώ, βέβαια, την σκατοκατάσταση που δημιούργησες. Αυτή, όπως είπες είναι έξω από τη δημόσια σφαίρα. (Λες να το φάνε, αυτοί εκεί στην Αποκεντρωμένη, και να γλυτώσουμε την αργία);

Εννοώ, Δήμαρχε που ξεχωρίζεις, την επίθεση που ετοιμάζεις κατά του Ορφανού και των συνεργατών του, με τη βοήθεια του Κούγια. Ήταν σπουδαία κίνηση και είμαι βέβαιος πως το έκανες για να ανταποδώσεις στο Μάκαρη και τον Παπαδημόπουλο την ανωτερότητα που έδειξαν. Σίγουρα είπες «Έπεσα που έπεσα και κινδυνεύω να είμαι τρίτος, τουλάχιστον να τιμωρήσω τον άνθρωπο που με ξεφτίλισε πανελλαδικά, βγάζοντάς του τα άπλυτα που έχει στη φόρα».

Αρκεί να έχει Δημαρχούκο Μου!

Τέλος πάντων. Ας ξεχάσουμε την υπόθεση αυτή και ας δούμε τι καλό μπορεί να προκύψει.

Για παράδειγμα αν κάνεις σημαία τις δηλώσεις του Μάκαρη και του Παπαδημόπουλου, που ζητάνε να σταματήσει η τοξικότητα γιατί βλάπτεται ο Δήμος και οι Δημότες, αυτομάτως απομονώνεις τον μηνυτή Σου και μπορείς να τον θέτεις υπό κατηγορία, όποτε θα κάνει τις γνωστές σκατοδηλώσεις του.

Άλλο παράδειγμα είναι να βγεις και να εγκωμιάσεις δημοσίως του δικηγόρους του συνδυασμού Σου που όχι μόνο δεν αποχώρησαν αλλά και σε υποστηρίζουν κι όλας. Αυτό δείχνει ότι ο Ορφανός δεν έχει κύρος μεταξύ των συναδέλφων του ή ότι επικράτησε η σκέψη «ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω».

Δήμαρχέ των ονείρων Μου, μπορεί σήμερα οι μέρες Σου να έγιναν δύσκολες, εξ αιτίας του εχθρού που σε βιντεοσκόπησε αλλά «μη μου τρελαίνεσαι». Υπάρχει πάντοτε και η “επόμενη μέρα” που δεν ξέρουμε ποτέ τι θα μας ξημερώσει.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, σκατομεταφορέας, Δήμαρχος.