Η “Δυνατή Ερμιονίδα” παρουσίασε τους 125 υποψηφίους της

122

Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της Παράταξής “Δυνατή Ερμιονίδα” και η πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και επικεφαλής της παράταξης,  Γιάννης Γεωργόπουλος, παρουσίασε το έργο που έχει επιτευχθεί στον τόπο την τελευταία τετραετία στους τομείς της διαχείρισης των απορριμμάτων, της αποχέτευσης, της ύδρευσης, της οδοποιίας, των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, του τουρισμού, του πολιτισμού, των κοινωνικών δομών και των λιμενικών έργων.

Επίσης, παρουσίασε πολλά αναπτυξιακά έργα, τα οποία είτε βρίσκονται στην φάση της υλοποίησης, είτε στην φάση της έγκρισης της χρηματοδότησής τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι η “Δυνατή Ερμιονίδα” διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δρομολογημένο για την επόμενη πενταετία.

Ζήτησε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας και υποσχέθηκε ότι αυτή θα είναι η πενταετία των μεγάλων έργων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 125 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της “Δυνατής Ερμιονίδας”. Το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό και καλύπτει όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους και όλες τις ηλικιακές ομάδες.