Επιτυχία του Πέτρου Τατούλη στην Αργολίδα. Κέρδισε τον Ανδρέα Χρονόπουλο

221

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Τατούλης στη μαζική συγκρότηση του ψηφοδελτίου του για τις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τελικώς καταφέρνει να προσελκύει και να παρουσιάζει ποιοτικούς υποψηφίους που διαθέτουν και μεγάλο κοινωνικό περίγυρο.

Η αναγγελία της υποψηφιότητας του Ανδρέα Χρονόπουλου αναβαθμίζει το ψηφοδέλτιο Τατούλη στην Αργολίδας και συγχρόνως διεμβολίζει τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πέτρος Τατούλης: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά, αλλά και για την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», η ένταξη  στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας του κυρίου Ανδρέα Χρονόπουλου.

Ο Ανδρέας είναι φυσικοθεραπευτής, με χρόνια εμπειρία και προσφορά στον τομέα της υγείας όσο και του αθλητισμού, άκρως αγαπητό στον Αργολικό κόσμο.

Αποτελεί ένα νέο άνθρωπο, ενεργό πολίτη με κοινωνική δράση, συνεισφορά στα κοινά, με όραμα, όρεξη , αξίες και αγάπη για τον τόπο του. Αρχές που του μετέδωσαν αγαπημένοι μου φίλοι και διακεκριμένοι πολίτες της Αργολίδας, με μεγάλο κοινωνικό έργο, η μητέρα του Μαρία Ψύλλα, προϊσταμένη μαία στο Γ.Ν. Αργολίδας και ο πατέρας του, διακεκριμένος γυναικολόγος, Κώστας Χρονόπουλος».