Εξοντωτικό χτύπημα στον Ορφανό, από Κωστούρο, μέσω αποκαλυπτικής ανακοίνωσης του Αλέξη Κούγια

798

Η συνεργασία του Αλέξη Κούγια με τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη επιθετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου στοχεύοντας στον πολιτικό, θανατηφόρο, τραυματισμό του Δημήτρη Ορφανού.

Η ανακοίνωση Κούγια δημοσιεύεται αυτούσια κατωτέρω.

“Όπως είναι γνωστό, έχω αναλάβει τη νομική υποστήριξη σε προσωπικό επίπεδο του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Κωστούρου μετά τη μεροληπτική δημοσιοποίηση με «επαγγελματικό» τρόπο μιας πράξεως προσωπικής αποδοκιμασίας της προσωπικότητας του δικηγόρου της οικογένειας και τώρα υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού, ο οποίος, ενώ γνωρίζει την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική υποδομή και την αποτελεσματικότητα του ως Δημάρχου, συνεργαζόμενος με ορκισμένους εχθρούς του Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημητρίου Κωστούρου, γιατί στο παρελθόν ανέδειξε παράνομες συμπεριφορές μελών της οικογένειας τους, αλλά και συγγενών του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού, όπως τέτοια είναι η οικογένεια του πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων κου Τσούρνου Γεώργιου, προέβη από την ημέρα που αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, σε μια εκστρατεία κατασυκοφαντήσεώς του με τη διάπραξη καθημερινά ποινικών παραβάσεων από τον ίδιο τον κο Δημήτρη Ορφανό και μέλη του συνδυασμού του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, όπως ο ίδιος μου απεκάλυψε, προέβη σε αυτήν την έμπρακτη πράξη αποδοκιμασίας της προσωπικότητας του Ορφανού, ενώ γνώριζε ότι καταγράφεται από κάμερες ασφαλείας, αφού και ο ίδιος είχε συστήσει στον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Ορφανό την τοποθέτηση τους μετά από προσπάθεια κλοπής στην συγκεκριμένη οικία Ορφανού από αγνώστους δράστες.

Όπως μου τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, δεν είχε καμία διάθεση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις επανειλημμένες παράνομες συμπεριφορές εις βάρος του από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Ορφανό και μέλη του συνδυασμού του ή συγγενών μελών του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου κου Δημήτρη Ορφανού, όπως στην περίπτωση του προ 25ετίας Δημάρχου Ναυπλιέων κου Τσούρνου Γεωργίου, του οποίου ο γιός κ. Τσούρνος Βαλέριος είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» του κου Ορφανού Δημήτρη και του οποίου η μητέρα είχε απολυθεί από τη θέση της Διευθύντριας της ΔΕΥΑΝ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου) λόγω της διαπράξεως από αυτήν της υπεξαιρέσεως χρημάτων αλλά και άλλων πολύ παράνομων συμπεριφορών, όπως ήταν η απόκρυψη δικογράφων, με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΝ να μην παρίσταται σε δικαστήρια και να δικάζεται ερήμην.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η σύζυγος του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού είναι η αδερφή της απολυθείσης – για τις ως άνω αναφερόμενες συμπεριφορές της – και συζύγου του συκοφάντου, όπως θα αναφερθεί κατωτέρω, πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων Τσούρνου Γεώργιου και μητέρας του υποψηφίου του κ. Τσούρνου Βαλέριου, αλλά ο κ. Κωστούρος αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Δικαιοσύνης, ενώ ο ίδιος ήθελε να κρατήσει την προεκλογική περίοδο σε επίπεδο πολιτικών αντιπαραθέσεων και επιχειρημάτων, όπως άρμοζε στον Δήμο Ναυπλιέων και την αυτοδιοικητική Ιστορία του, αφού από τον Απρίλιο μέχρι και σήμερα με αποκορύφωμα αυτό, το οποίο αποτέλεσε τις προηγούμενες ημέρες ακόμα και θέμα κεντρικού δελτίου ειδήσεων, οι διεκδικητές της νίκης στις δημαρχιακές εκλογές και κυρίως ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Ορφανός Δημήτρης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ένα φανατικό αγώνα ηθικής και πολιτικής εξοντώσεως του μέσω της διαπράξεως από αυτούς των εγκλημάτων της συκοφαντικής δυσφημίσεως και ψευδούς καταμηνύσεως.

Κατόπιν αυτής της εντολής ήδη εχθές με τους συνεργάτες μου συντάξαμε και κοινοποιήσαμε εξώδικη διαμαρτυρία- πρόσκληση – δήλωση εις βάρος ενός ακραίου συκοφάντου Κωνσταντίνου Καρούντζου, της οποίας το περιεχόμενο έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της παράταξης του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και όπου αποδεικνύονται 45 σχεδόν καθημερινές πράξεις συκοφαντικής δυσφήμισης με εντελώς ψευδείς και ακραία παράνομες πράξεις, όπου αποδεικνύεται η οργανωμένη προσπάθεια κατασυκοφαντήσεως του Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημητρίου Κωστούρου, αφού ένας με περιορισμένη μόρφωση, όπως εμφανίζεται σε παλιότερες αναρτήσεις του που ήταν γεμάτες και συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, εμφανίζεται να αναρτά ιδιαίτερα επιμελημένες συντακτικά και ορθογραφικά αναρτήσεις, τις οποίες ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστουρος και εγώ προσωπικά που τις μελέτησα, είμαστε σίγουροι ότι έχουν συνταχθεί και έχουν την επιμέλεια άλλων, οπότε με την εξώδικο αυτή ζητείται από τον κο Καρούντζο Κωνσταντίνο να απαντήσει εγγράφως εντός 24 ωρών αν έστω και μία από αυτές τις αναρτήσεις είναι αληθείς όσον αφορά τους ισχυρισμούς, αν τις έχει συντάξει αυτός και αν όχι ποιος τις συνέταξε και του παρέδωσε να τις αναρτήσει.

Σήμερα με τους συνεργάτες μου επεξεργαζόμαστε μία ανάρτηση με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2023 του συγγενούς, πρώην Δημάρχου Ναυπλιέων από 25ετίας κου Τσούρνου Γεώργιου, σύγαμπρου – έχουν νυμφευθεί 2 αδερφές- του οποίου, ως ανωτέρω ανέφερα, ο γιός είναι υποψήφιος του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου κου Δημήτρη Ορφανού, το δε περιεχόμενο της εν λόγω αναρτήσεως είναι ακραία συκοφαντικό με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς και για τον οποίο πιθανότατα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος είναι βέβαιος ότι δεν του έχει συγχωρήσει ποτέ την αποκάλυψη παράνομων συμπεριφορών της συζύγου του και μητέρας του κ. Βαλέριου Τσούρνου, υποψηφίου του συνδυασμού του κου Δημήτρη Ορφανού, και τον οποίο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος προσκαλεί αφενός μεν να του ζητήσει συγνώμη τόσο με τον ίδιο τρόπο που τον συκοφάντησε, δηλαδή με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όσο και με την γραπτή απάντηση του με τον ίδιο τρόπο που ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος τον προσκαλεί με εξώδικη απάντηση μέσω δικαστικού επιμελητού.

Τις επόμενες μέρες μου έχει ζητηθεί να αξιολογήσω νομικά και προσωπικές αναρτήσεις του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κου Δημήτρη Ορφανού και να αποφανθώ αν αυτές συνιστούν τη διάπραξη των αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης όχι μόνο του ίδιου αλλά και των μελών της Ο.Ε., τα οποία αποφάσισαν με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο νόμιμες απευθείας αναθέσεις και ειδικά στην περίπτωση της προσλήψεως εποχικών ναυαγοσωστών προς αποτροπή οικογενειακών τραγωδιών με πνιγμούς στις πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων, αλλά και αναρτήσεις με άλλα αντικείμενα, ενώ μου δόθηκε επίσης και δικόγραφο που αφορά τη δικαστική διαφορά μεταξύ των ΔΕΥΑ Ναυπλίου και ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών με οικονομικό αντικείμενο 350.000 ευρώ, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Ορφανός ενεργώντας ως νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, παρέλειψε να παραστεί στο Δικαστήριο Α’ Βαθμού, με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑ Ναυπλίου να καταδικασθεί να καταβάλει εντόκως το ποσό των 350.000 ευρώ, αφού ουδέποτε ο Νομικός Σύμβουλος ανέπτυξε ούτε νομικό ούτε ουσιαστικό ισχυρισμό, αφού με δική του επιλογή και χωρίς να ενημερώσει κανέναν επέλεξε να μην παραστεί, και να γνωμοδοτήσω αν έχει διαπραχθεί από αυτόν το αδίκημα απιστίας δικηγόρου, το οποίο σημειωτέον λόγω και του ύψους του ποσού δεν έχει παραγραφεί, εφόσον κατά την κρίση μου έχει διαπραχθεί.

Εκτός των άνω 2 υποθέσεων ετέθησαν υπόψιν μου αναρτήσεις των site newsarcadia.blogspot.gr και attikiola.gr, από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός μέσω μιας πλαστής διαθήκης κατέστη κληρονόμος μιας άκληρης και πάμπλουτης κυρίας Κωσταντίνας Τσιπόκα, συζύγου ενός πάμπλουτου επιχειρηματία Ηλία Τσιπόκα, και μου ζητήθηκε να έρθω σε επαφή ως δικηγόρος με τον νομικό διαχειριστή των site Σταμάτη Μέλο, ώστε να τεθούν υπόψιν μου όλα τα στοιχεία που κατέχει και ο οποίος κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μου εξιστόρησε ότι η ως άνω πάμπλουτη, ενώ κατέστη αδιάθετη και η περιουσία της περιήλθε στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου, εντελώς αιφνιδιαστικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, 19 μήνες, ενεφανίσθη ιδιόγραφη διαθήκη, με την οποία καθίστατο κληρονόμος μέρους της περιουσίας της ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός.

Την ως άνω διαθήκη προσέβαλε ως πλαστή το 2006 το Ελληνικό Δημόσιο και κατόπιν αυτής της εξελίξεως διατάχθηκε γραφολογική πραγματογνωμοσύνη από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου, όπου προσέφυγε το Ελληνικό Δημόσιο για να ακυρώσει την πλαστή διαθήκη, και απεδείχθη ότι τόσο το περιεχόμενο όσο και η υπογραφή της ήταν όλα πλαστά και ασκήθηκε και αυταπαγγέλτως ποινική δίωξη εις βάρος όλων των φερόμενων κληρονόμων της πλαστής διαθήκης, η εξέλιξη της οποίας μέχρι σήμερα δεν μου έχει καταστεί γνωστή και έλαβα την εντολή να διερευνήσω την τυχόν συμμετοχή του δικηγόρου κ. Δημήτρη Ορφανού σε όλη αυτή την κακουργηματικά παράνομη πράξη πλαστογραφίας, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκτός από ευεργετούμενος από τη διαθήκη κληρονόμος, ανέλαβε και υπερασπιστής όλων των φερόμενων σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου πλαστογράφων.”

Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Χ. Κούγιας