Καλημέρα κ. Δήμαρχε (24 Αυγούστου)

675

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου και εμπρηστή των εκλογών.

Κάτι μου έλεγε το πρωί που ξύπνησα να μη σου πω καλημέρα και το απέφυγα. Όπως ξέρεις έχω καλό ένστικτο και πολλές φορές μου έχεις πει ότι το εμπιστεύεσαι.

Ένιωθα πως δε θα είναι καλή η μέρα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Το απέδιδα στις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα. Αλήθεια, Δήμαρχέ Μου, έχουμε καταθέσει στην Αποκεντρωμένη Ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας όπως προβλέπεται ή θα βρούμε κανένα μπελά αν “ό μη γένοιτο” σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και συμβεί κάτι κακό;

Τέλος πάντων! Τελικά δεν ήταν οι φωτιές του Έβρου και της Πάρνηθας, αλλά ήταν οι φωτιές του Ναυπλίου που μας άναψε ο Κούγιας. Και τι φωτιές… Πυρκαγιές θα έλεγα, από αυτές τις ανεξέλεγκτες που σταματάνε μόνο αφού τα κάνουν όλα στάχτη.

Τώρα, ο Ορφανός θα τρέχει και δε θα φτάνει προσπαθώντας να σβήσει τη «φωτιά στα μπατζάκια του». Φωτιά που του έβαλε μετά από προαναγγελία και μεθόδευση με ντόπιους πληροφοριοδότες (εσένα δηλαδή) ο Αλέξης Κούγιας. Εσύ θα χαίρεσαι και θα κορδακίζεσαι στην αυλή Σου, όπως ο Νέρων που έβαλε φωτιά στη Ρώμη για να κάψει τους Χριστιανούς, και το Ναύπλιο και οι Ναυπλιώτες θα γίνουμε όλοι μαζί κουβάρια.

Δεν πειράζει δημαρχούκο Μου. Στάχτη και μπούρμπουρη να γίνουν όλα. Και ο Τουρισμός, και η φήμη της πόλης και τα συμφέροντα των κατοίκων. Να μάθουν να εκτιμάνε τι είχανε και από ποιόν τρώγανε ψωμί (ορισμένοι).

Όσο για μας, την ξέρουμε τη συνέχεια. «Αποθανέτο η ψυχή μετά των αλλοφύλων»!

Όμως Δήμαρχε των ονείρων Μου, αν το σχέδιό Σου για ηθική και Νομική εξόντωση του Ορφανού δεν πετύχει τότε, Σου το λέω σοβαρά, «ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ». Θα μας πάρουν και τα σώβρακα.

Αμ το άλλο Δήμαρχούκο Μου τι το ήθελες; Ήταν ανάγκη να προσβάλεις τον Γιώργο Τσούρνο τόσο σκληρά και να πετάξεις στην αρένα την Άννα Μαντά και τον Βαλέριο;

Να προσέχεις Δήμαρχε γιατί δεν υπάρχει άλλος σαν και Σένα  και δε θέλω να βρεις κανένα μπελά. Ο Κούγιας “κάρφωσε” πως ότι έγραψε το έκανε με εντολή Σου. Δηλαδή είσαι ο εγ κέφαλος των υποθέσεων που βάλανε φωτιά στις εκλογές. Tων σκατοκαταστάσεων που θα ζήσουμε και της ντροπιαστικής πρωτιάς του Ναυπλίου στη βρώμικη δημοσιότητα που έρχεται.

Πρόσεχε Δήμαρχέ Μου γιατί βλέπω το Μάκαρη να έρχεται σαν εξαγνιστής των ακαθαρσιών που πέταξες στην πόρτα της πόλης. Πρόσεχε Δήμαρχε της καρδιάς Μου γιατί όπου ανακατεύονται γυναίκες δεν υπάρχει έλεος!

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, «Σας έχω γραμμένους», Δήμαρχος.