Τι είπε ο Κωστούρος για τον Ορφανό δια στόματος Κούγια. Στόχος η επαγγελματική, ηθική και πολιτική του αποδόμηση;

299
Παρακολουθούμε τη μετατροπή του θύτη σε θύμα;

Οι Δημότες του Ναυπλίου, άφωνοι και αηδιασμένοι παρακολουθούν τον χωρίς αναστολές πόλεμο μεταξύ των δύο υποψηφίων για το δήμο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου και Δημήτρη Ορφανού, ο οποίος έχει ξεσπάσει.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια, η οποία γράφτηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, λίγες ημέρες μετά την απόρρητη συνεργασία που είχε ο γνωστός ποινικολόγος με τον απερχόμενο δήμαρχο, στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου του Ναυπλίου, κατατείνει στην αποδόμηση της επαγγελματικής κυρίως προσωπικότητας του Δημήτρη Ορφανού, χωρίς να αφήνει στο απυρόβλητο την ηθική και πολιτική του υπόσταση.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλίου και εν ενεργεία Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου είναι εντυπωσιακές και δημιουργούν ερωτήματα που χρίζουν ξεκάθαρων απαντήσεων.

Ο κ. Ορφανός υποχρεούται να απαντήσει αν, πράγματι εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστής διαθήκης με σκοπό την αποκόμιση ιδίου οφέλους, και πως κατέληξε αυτή η εμπλοκή.

Οφείλει επίσης να απαντήσει αν, πράγματι εξ αιτίας επαγγελματικής ανεπάρκειά του ζημίωσε τον Δήμο Ναυπλιέων κατά 350.000 ευρώ.

Θα πρέπει τέλος να ξεκαθαρίσει προς τους ψηφοφόρους αν, «ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ένα φανατικό αγώνα ηθικής και πολιτικής εξοντώσεως του Δημήτρη Κωστούρου μέσω της διαπράξεως από αυτούς των εγκλημάτων της συκοφαντικής δυσφημίσεως και ψευδούς καταμηνύσεως», όπως τον κατηγορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξοντωτικό χτύπημα στον Ορφανό, από Κωστούρο, μέσω Κούγια

https://akromolio.gr/2023/08/%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bf%cf%81%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%cf%89/