Γέμισε το AKS με φίλους της παράταξης Μαργέτα

136

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας πραγματοποίησε εναρκτήρια κεντρική εκδήλωση, εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο AKS, ενώπιον πλήθους φίλων και υποψηφίων της παράταξής του.

Στην ομιλία του τόνισε ότι «Αποτελεί πρόκληση για εμάς το πώς θα λειτουργήσουμε την επόμενη ημέρα».

Καταλόγισε στην δημοτική αρχή Γεωργόπουλου ολιγωρία για «βασικές υποδομές που παρέμειναν χωρίς την παραμικρή βελτίωση». Χαρακτήρισε το νερό ως «το μεγαλύτερο θέμα στον τόπο μας». Αναφέρθηκε στο «απαρχαιωμένο και κατεστραμμένο οδικό δίκτυο».  Είπε ότι «η ηλεκτρονική διακυβέρνηση έχει αγγίξει ελάχιστα το Δήμο μας και οι ηλεκτρονικές εφαρμογές για μια σύγχρονη και έξυπνη πόλη είναι ανύπαρκτες» κ.α.

«Στόχος μας το μέγιστο και όχι το ελάχιστο» είπε ο Γιάννης Μαργέτας και περιέγραψε τη δημοτική αρχή όπως τη φαντάζεται, καταλήγοντας «Ο Δήμος μας πρέπει να είναι παρών στο κέντρο των εξελίξεων. Να διεκδικεί, να διαπραγματεύεται, να συνεργάζεται, να κερδίζει».

Ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο: https://giannismargetas.com/%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84/