Στην Κίνα με την Εθνική για το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού, αθλητές από Ναύπλιον και Άργος

110

Αναχωρεί σήμερα για την Κίνα η ομάδα του Choy Lee Fut Kung Fu. Τρείς σύλλογοι (Ναύπλιο – Άργος – Ίλιον) με 25 άτομα θα ενσωματωθούν μαζί με υπόλοιπα μέλη από άλλα σωματεία, στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο «Sichuan International Tourism and Trading Expo Centre» της επαρχίας Sichuan στην πόλη Emeishan, από 23 έως και 28 Αυγούστου. Η αποστολή της εθνικής ομάδας αποτελείται από 58 άτομα και είναι η μεγαλύτερη που έχει μεταβεί στην Κίνα για παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η απραξία των προηγούμενων χρόνων λόγω του κορωνοϊού συνέβαλε θετικά σε αυτό.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε δύο κατηγορίες.

Η ομάδα του choy lee fut, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο ομαδικό αγώνισμα.

Το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί και οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε κατηγορίες που σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνούν τις 30 συμμετοχές από 70 χώρες.

Το προνόμιο συμμετοχής και εκπροσώπησης της χώρας μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνο του κορυφαία αθλητική διάκριση, που μόνον αθλητές υψηλού επιπέδου την κατέχουν. Τα σωματεία του Choy Lee Fut, σε Άργος και Ναύπλιον, έχουν αποδείξει ότι στους κόλπους τους έχουν τέτοιους αθλητές.