Ο Κυρ. Μητσοτάκης κάλεσε τον Δημ. Καμπόσο να επιστρέψει στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος

268

Σε μία αναμενόμενη κίνηση, ακολουθώντας την πρόταση πλήθους κορυφαίων στελεχών του κόμματος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, ανακάλεσε την διαγραφή του Δημήτρη Καμπόσου επανεντάσσοντας τον κορυφαίο Αυτοδιοικητικό στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος.

Η επάνοδος του Δημήτρη Καμπόσου αντιμετωπίσθηκε από τα τοπικά στελέχη του κόμματος με ενθουσιασμό δεδομένης της πολιτικής εμβέλειας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών.

Η ανακοίνωση Μητσοτάκη έγινε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Νίκα ότι δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και λίγες μόνον ημέρες μετά την ανακοίνωση ως υποψηφίου Περιφερειάρχου Πελοποννήσου του Δημήτρη Πτωχού.

Η επανένταξη του Δημήτρη Καμπόσου στο κυβερνών κόμμα, δυναμώνει το Αυτοδιοικητικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας και βελτιώνει τις προσβάσεις του Δήμου Άργους Μυκηνών στα κυβερνητικά κέντρα ισχύος.

Μόνος χαμένος ο Γιάννης Μαλτέζος που στήριζε τις ελπίδες του να βγει τρίτος, στις δημοτικές εκλογές, στην δήθεν συμπαράσταση του Παναγιώτη Νίκα και στην δήθεν στήριξη του περιβάλλοντος Μητσοτάκη.

Η εξέλιξη δημιουργεί νέες προϋποθέσεις ισχυροποίησης της υποψηφιότητας Πτωχού και εκμηδενίζει κάθε ελπίδα του Πέτρου Τατούλη που, τώρα πια θα πρέπει να το ξανασκεφτεί αν πρέπει να κατέβει στις εκλογές.