“Όποιος έχει αντίλογο ας έλθει κάτω να τον Γ@@@@Ω”.

735

Η κρατικοδίαιτη Λένα Κιτσοπούλου στην παραληρηματική ΛΟΑΤΚΙστικη παράσταση που έδωσε προχθές στην Επίδαυρο και βεβήλωσε το αρχαίο μνημείο μας, κοίταξε το κοινό που την γιούχαρε και έφευγε, και είπε επί λέξει:

«Μη ζητάτε ευθύνες από μένα, εγώ έχω ένα ισχυρό συμβόλαιο με το Εθνικό Θέατρο, γι’ αυτό θα κάτσω εδώ στην Επίδαυρο, δεν φεύγω, κι όποιος έχει αντίλογο ας έλθει κάτω να τον ΓΑΜΗΣΩ.»

Σε αριθμούς, 10.000 θεατές φαίνεται πως ταξίδεψαν ως την Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση της Κιτσοπούλου, πιθανότατα χωρίς να έχουν ξαναπαρακολουθήσει Κιτσοπούλου στη ζωή τους. Οι περισσότεροι, με λίγα λόγια, δεν ήταν ακριβώς προετοιμασμένοι με αποτέλεσμα αρκετοί να σηκώνονται και να φεύγουν στη μέση της παράστασης.

Κάποιοι γιούχαραν τη σκηνοθέτιδα και τους ηθοποιούς, ενώ άλλοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα. Κάπως έτσι, το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου μερικές σουρεάλ σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου…Διαβάστε περισσότερα και δείτε ορ(γ)ισμένες κριτικές εδώ

Τι εστί ακριβώς Κιτσοπούλου; Διαβάστε παλαιότερες δηλώσεις της και φρίξτε…

« Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δύο επί δύο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας «μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγει και το εγγονάκι μου ωραίο. Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει τη φάτσα του»

….(για όσους αντέχουν να συνεχίζουν να διαβάζουν τις απόψεις της , θα τις βρείτε … εδώ )