Οι Νέοι στηρίζουν τον Δημήτρη Καμπόσο και συντάσσονται με την Αλλαγή Πορείας

146
Γιαννακούλης, Καρούσης, Νάσσης και Μαγούλας, με Δημήτρη Καμπόσο

Είναι δημοσκοπικά καταγεγραμμένο ότι οι νέοι από 17 έως 35 ετών στηρίζουν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο σε ποσοστό που υπερβαίνει το 60%. Το βλέπουμε και από την ενθουσιώδη προσέλευσή τους στο υπό συγκρότηση ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης Αλλαγή Πορείας.

Παρουσιάζουμε σήμερα 4 από αυτούς.

Σπύρος Γιαννακούλης έχει καταγωγή από τα Φίχτια. Είναι απόφοιτος γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διατηρεί κατάστημα με είδη γεωπονίας. Θέτει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές για πρώτη φορά.

Παρασκευάς (Πάρης) Καρούσης από το Σκαφιδάκι. Ασχολείται με την παραγωγή και την πώληση αγροτικών προϊόντων, και είναι πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Σκαφιδακίου.

Βασίλης Μάγουλας γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος. Είναι επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ υπήρξε αθλητής με αρκετές διακρίσεις στο άθλημα της ιππικής υπερπήδησης.

Γιώργος Νάσσης είναι διασώστης σε πλήρωμα Ασθενοφόρων. Γνωρίζει από πρώτο χέρι την έννοια της προσφοράς στον συνάνθρωπο, αντιπροσωπεύει και αυτός την νέα γενιά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!