Καλημέρα κ. Δήμαρχε (4 Ιουλίου)

269

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Μη το πεις ούτε στον παπά! Τη γλυτώσαμε! Λέω για το παιδί των 11 χρονών στη Νέα Ιωνία που έπαθε ηλεκτροπληξία από ένα γυμνό καλώδιο καθώς έπαιζε μπάλα. Το παιδί είχε Άγιο και τη γλύτωσε. Εμείς όμως Δημαρχούκο μου «είχαμε το Θεό βοήθεια». Έτσι τη γλυτώσαμε από ηλεκτροπληξίες στο γήπεδο του Δρεπάνου που ήταν όλα τα καλώδια των προβολέων χύμα και μάλιστα με εντολή να τα ενώνουν για να έρχεται το φως.

Είναι το τυχερό μας Δήμαρχε της καρδιάς μου. Σκέψου να είχε δει κανένας κολοδημοσιογράφος αυτά που έγραφαν τα τοπικά site (εκτός από τους δικούς μας που είχαν πάθει μούγκα). Σκέψου να έπαιζαν στα κανάλια οι φωτογραφίες των πύλαρ. Χαμός θα γινόταν.

Θα μου πεις βέβαια Δημαρχέ μου ότι θα γεμίζαμε επισκέπτες φωτογράφους, δημοσιογράφους, αστυνομικούς, εισαγγελείς… και φήμη! Θα μας έβλεπε όλη η Ελλάδα!

Βέβαια, θα είχαμε αρνητικό σχολιασμό αλλά, ξέρεις Εσύ. Θα έκανες μια δήλωση ότι δεν έχεις καμία ευθύνη, θα εξαφάνιζες το πανώ που λέει ότι η συντήρηση του γηπέδου ανήκει στη Μαρία του ΔΟΠΠΑΤ και ότι για όλα φταίει η αντιπολίτευση που είναι αδιάβαστη και, μη το ξεχάσουμε… ο Περράκης! Ναι αυτός φταίει για όλα!

Εν πάση περιπτώσει, τη γλυτώσαμε Δήμαρχε της καρδιάς μου. Ούτε καν βρέθηκε κάποιος κολοδημοσιογράφος να θυμηθεί ότι, στο ίδιο γήπεδο είχαμε και ένα νεκρό από έλλειψη απινιδωτή. Εκτός και αν το φρόντισες Εσύ και αυτό όπως συνήθως γίνεται.

Δήμαρχέ μου, αυτή η εβδομάδα, όπως σου είπα θα είναι καλή. Σήμερα βγήκε και η εφημερίδα του Μάκαρη και θα έχουμε να κουβεντιάζουμε για τις ανοησίες που γράφει κα σε κατηγορεί για έλλειψη Πολιτικού Ήθους. Ποιόν; Εσένα! Εσένα που συγχώρεσες τους υβριστές σου και τους έβαλες και υποψήφιους στην παράταξη. Ποιος; Αυτός! Αυτός που σε εξέθετε επί χρόνια φτιάχνοντας τις αυλές των σχολείων στο Τολό, στο Δρέπανο, στην Πρόνοια και κάνοντας Δωρεές όπου του ζητούσες και που κάποιοι συνεργάτες Σου τα παρουσίαζαν σαν δικά σου έργα.

Δημαρχούκο μου, μια και είναι η τυχερή μας εβδομάδα δεν πας να παίξεις κανένα Τζόκερ μήπως και βρεθείς με χρήματα; Θα μας είναι χρήσιμο να τα έχουμε και να φαίνονται μετά τις εκλογές που μάλλον θα πάμε άπατοι.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, αποτυχημένος, Δήμαρχος