Οι «αμαρτωλές» προσλήψεις του Δήμου και η απουσία της αντιπολίτευσης

1417

Είναι γεγονός ότι στο Δήμο Πύργου και ο γιαλός είναι στραβός, αλλά και στραβά αρμενίζουν οι ιθύνοντες.

Υπάρχει πλήθος καταγγελιών, αλλά σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό και με ιδιαίτερη βαρύτητα να καταγγέλλει τα πεπραγμένα ένα άτομο που μέχρι πρόσφατα ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό γιατί το όνομα της ήταν συνεχώς σε θέσεις νομικών προσώπων ή επιτροπών και μάλιστα είχε ορισθεί (όλες τις φορές) από την Δημοτική αρχή.

Πολλές φορές μάλιστα είχε έρθει σε δημόσια τριβή με συμπολίτες της που διαφωνούσαν με τα έργα και ημέρες της Δημοτικής αρχής.

Προφανώς όμως οι “αγνές” ημέρες τελείωσαν και η ίδια κατάλαβε (και σίγουρα γνωρίζει εκ των έσω πολύ καλύτερα από όλους μας) ότι τίποτα το ανιδιοτελές δεν υπάρχει στις ενέργειες του κονκλάβιου που κάνει κουμάντο στον Δήμο και τα Ταμεία του.

Η τελευταία δημόσια καταγγελία της περί του περιβόητου «διαγωνισμού» για 5μηνα στην πολιτική προστασία είναι χαρακτηριστική.

Εγώ προσωπικά γνωρίζω (και είχα δηλώσει δημόσια) ότι αυτή η διαδικασία θα ήταν για πολλοστή φορά ένα «βόλεμα» των ίδιων δικών τους παιδιών. Δεν χρειάζεται δα και πολύ εξυπνάδα για να δεις τι γίνεται εδώ και 4 χρόνια σε αυτό το Δήμο. Φρου-φρου και αρώματα, μηδενική αναπτυξιακή τροχιά, εγκατάσταση περίεργων “εξωσχολικών” σε θέσεις ευθύνης και ουσιαστικά διακυβέρνησης και προσλήψεις-προσλήψεις-προσλήψεις/ αναθέσεις-αναθέσεις-αναθέσεις στους ΙΔΙΟΥΣ και στους ΙΔΙΟΥΣ.

Όλα αυτά καλυμμένα με ένα σκασμό λεφτά από τα ταμεία προς ομίλους-ΜΜΕ-συλλόγους, με αντάλλαγμα φυσικά το φτιάξιμο ψηφοδελτίου και επίσης την καθημερινή αγιοποίηση και λιβάνισμα των “δικών” μας και την μηδενική προβολή κάθε αντίθετης άποψης, για να φαίνεται ένα ροζ συννεφάκι πάνω από το Δήμο και να καλύπτει τη μπόχα. Αυτή η συμπεριφορά φυσικά δεν αρμόζει σε αυτούς που ευαγγελίζονται το <λειτούργημα> της δημοσιογραφίας. Αρμόζει σε αρπακτικά και ραγιάδες…

Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έδωσε την αφορμή για αυτό το άρθρο…

Maria Fili

8 ώρ.  · 

«ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΜΒΑΣΗ ΤΩΝ. 5 ΜΗΝΏΝ???

ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΉΡΞΕ!!!!!

 ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΧΑΜΗΛΉ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ & ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ & ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΝΑ ΠΑΊΡΝΕΙ ΆΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ???

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΎΣΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ..

 ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.

 ΒΓΉΚΑΝ ΈΞΩ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ & ΚΡΑΤΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΧΆΣΕΙ ΣΎΜΒΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!

ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ & ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ ΈΞΩ. ΦΑΓΏΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΉ!!!!,

 Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ & ΠΕΡΝΆΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!

! ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ:ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ & ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ????

ΔΊΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ& ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΝ ΚΙΝΗΤΌ 1500 € ΕΝΏ ΈΧΟΥΝ & ΔΕΎΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΆ,ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΟΎΝ ΣΤΟ ΔΟΎΛΕΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΊΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΟΝΊΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ & ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΙΟ ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ!!!!

ΉΔΗ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 5ΜΗΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…ΝΤΡΟΠΉ!!!!!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΟΜΑ, ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ!!!!!!

(Μ. Φ)»

Υ.γ….”που είναι η αντιπολίτευση”; ρωτάει η κ. Φίλι.

 Ντρέπομαι που ρωτάει και ντρέπομαι που έχει δίκιο.

Όμως τολμώ να πω ότι η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ έχει σηκώσει το σταυρό της αντιπολίτευσης δυσανάλογα και με τεράστια επιτυχία, εφόσον άλλα μέρη της αντιπολίτευσης προσκύνησαν και βολεύτηκαν αμέσως, άλλο μέρος της αντιπολίτευσης βουβάθηκε, άλλο μέρος απουσιάζει περίεργα συνεχώς, άλλο μέρος ψηφίζει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ με “ανταλλάγματα” κλπ.

Πάντα έχουμε αιτιολογημένα ερωτήματα και ενστάσεις.

Πάντα έχουμε δημόσιες και καταγεγραμμένες προτάσεις στα πρακτικά του Δ.Σ αλλά και στη Δημόσια διαβούλευση.

Προτάσεις πραγματικά αναπτυξιακές που θα είχαν φέρει χρήμα και αλλαγή στο τόπο μας.

Όμως ποτέ δεν εισακούστηκαν και δεν υιοθετήθηκαν γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι “διαχειριστές” των Δημόσιων Ταμείων του Δήμου έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους για τα λεφτά ΜΑΣ

Χ.Β.Μ.