Γιάννης Σμυρλής: Το ανερχόμενο κομματικό αστέρι της Νέας Δημοκρατίας

225
Γιάννης Σμυρλής

Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Σμυρλή το επόμενο διάστημα μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές (γίνονται στις 8 Οκτωβρίου) και οι σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο θέμα των επιλογών για παροχή διακριτικής κομματικής στήριξης υποψηφίων δημάρχων είναι βέβαιο πως θα τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει κάθε σκέψη για διακοπές. Πλην βεβαίως κάποιων μικρών διημέρων σε κοντινούς προορισμούς, όπως π.χ. το Ναύπλιον όπου και έχει πολύ καλούς φίλους.

Στόχος του ανερχόμενου κομματικού στελέχους είναι, η Νέα Δημοκρατία να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των σημερινών δεδομένων. Για αυτό και όπως αναφέρει το Political «έχει αρχίσει ήδη επαφές με περιφερειάρχες, δημάρχους και με τις τοπικές οργανώσεις» για να ξεκαθαριστούν τα θέματα των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών.

Κεντρική γραμμή εμφανίζεται να είναι η συσπείρωση των κομματικών στελεχών σε ψηφοδέλτια που θα παρασχεθεί διακριτική πολιτική στήριξη.