Με 2 ομάδες από το Ναύπλιο στο FINAL 4 του  πρωταθλήματος Παγκορασίδων  Κ16 στο Βόλεϊ

326

Σήμερα Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 διεξάγεται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του  FINAL- 4 του Πρωταθλήματος των Παγκορασίδων  Πελοποννήσου K16 στο κλειστό γήπεδο της Κορίνθου (18:00).

Την αυλαία ανοίγει ο μικρός τελικός, στον οποίο ο Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ αντιμετωπίζει την ομάδα του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 στο κλειστό γήπεδο της Κορίνθου. Ο μικρός τελικός θα κρίνει την  Τρίτη και τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων Πελοποννήσου Κ16.

Την αναμετάδοση του αγώνα  Α.Ο. Αλκυών Ναυπλίου με τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το  YOUTUBE https://www.youtube.com/watch?v=PTdbutAn2nw&ab_channel=SportsGames

Στην  συνέχεια, στο ίδιο γήπεδο της Κορίνθου, ακολουθεί ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος για τη  πρώτη και δεύτερη θέση.

Στον τελικό του FINAL- 4 η ομάδα Γ.Ε. Ναυπλίου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας. Στον τελικό έφτασαν οι ομάδες της Γ.Ε. Ναυπλίου αφού κέρδισε τον Μεσσηνιακό Γ.Σ 3-1 σετ. Καθώς αντίστοιχα η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Πάτρας νίκησε τον  Α.Ο. Αλκυών Ναυπλίου με 3-1 σετ.

Το παιχνίδι του μεγάλου τελικού ανάμεσα στη  Γ.Α. Ναυπλίου και  Ερυθρού Αστέρα Πάτρας θα  μεταδοθεί ζωντανά από το YOUTUBE στις 18:00 για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

(https://www.youtube.com/watch?v=ZV3MTedQ3yk&ab_channel=SportsGames)

Επιμέλεια: Γιώργος Πουλόπουλος