Καλημέρα κ. Δήμαρχε (24 Ιουλίου)

281

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου!

Ζέστη σήμερα. Πολύ ζέστη. Και μια ελπίδα που είχα να πάω να δροσιστώ στη δεξίωση της Προεδρίνας μας για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, χάθηκε και αυτή γιατί η Κυρία ανέβαλε τον εορτασμό. Βλέπεις, δεν πήρε γραμμή από σένα που δεν ανέβαλες τη συναυλία του Βέρτη στο στάδιο του Ναυπλίου.

Βέβαια, έτσι γλύτωσαν οι κήποι του Προεδρικού Μεγάρου από τη συμφορά που θα έφερναν οι καλεσμένοι της ενώ, το στάδιό μας δε γλύτωσε δημαρχούκο μου. Μας το αποτελειώσανε με τις εξέδρες και την απροσεξία τους.

Τώρα, πρέπει να βάλεις τη Μαρία να το αποκαταστήσει γιατί, Δήμαρχέ μου, το φτιάξαμε για να αγωνίζεται η νεολαία μας και όχι για να κονομάει ο τραγουδιστής μας και ο μάνατζερ που τον έφερε. Δεν σε ρωτάω Δήμαρχε της καρδιάς μου «ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;» γιατί δε θέλω να σε στεναχωρήσω με τόση ζέστη.

Αλλά, μια και είπα μάρμαρο, τελικά πληρώσαμε τους καλλιτέχνες ΟΛΟΥΣ που μας κυνηγούσαν γιατί τους είχαμε κοροϊδέψει και μας έτρεχαν στα δικαστήρια (τότε με το Φεστιβάλ γλυπτικής) ή πληρώσαμε μόνο τους γλύπτες μας;

Δήμαρχε της καρδιάς μου, ζέστη σήμερα… πολύ ζέστη. Και εκεί που έλεγα να πάω για μπάνιο στο Τολό μαθαίνω πως οι ξαπλώστρες στην Ψιλή Άμμο μπήκαν εδώ και δύο μήνες με τσαμπουκά και παράνομα, χωρίς να σε ρωτήσουν, Γι’ αυτό αποφάσισα να τους σαμποτάρω. Ελπίζω Δημαρχούκο μου να μην έκανα λάθος και να τους είχες κλείσει το μάτι ότι «…έλα μωρέ… δε χάλασε ο κόσμος που δεν έγινε δημοπρασία» και εγώ να σου χαλάω τα προεκλογικά σου σχέδια.

Θα πάω στην Καραθώνα Δήμαρχε της καρδιάς μου. Εκεί, που όλα γίνονται παράνομα, και που δεν μπορεί να απαιτήσει κανένας δημοσιογράφος απαντήσεις γιατί, η Προγραμματική Σύμβαση που ζήτησες και ψήφισαν οι υπάκουοι, περιέχει και την εντολή της ΕΤΑΑΔ να μην δώσεις ποτέ καμία πληροφορία σε δημοσιογράφους για τη διαχείριση της παραλίας.

Γι’ αυτό δε σε αλλάζω (μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου) Δήμαρχε της καρδιά Μου. Γιατί είσαι μάγκας και ξέρεις να καλύπτεις τα νώτα Σου.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, απερχόμενος, Δήμαρχος.