Φροντίδα της Τροχαίας για μείωση των ατυχημάτων στους ντελιβεράδες Άργους και Ναυπλίου

141

Για μία ακόμη φορά η Τροχαία μας εξέπληξε ευχάριστα.

Αξιολογώντας το γεγονός της αύξησης τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων με  θύματα εργαζόμενους σε υπηρεσίες διανομών, οργάνωσε ημερίδα παροχής γνώσεων προστασίας των ντελιβεράδων.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου  διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας ενημερωτική ημερίδα με θέμα την “Οδική Ασφάλεια” στην οποία συμμετείχαν υπάλληλοι των καταστημάτων εστίασης των πόλεων Άργους και Ναυπλίου που διενεργούν τις παραδόσεις παραγγελιών (delivery).

Τα “υποψήφια θύματα” υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Δ/νσης , Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης. Bασικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν οι Διοικητές των υπηρεσιών Τροχαίας Άργους – Μυκηνών και Ναυπλίου, Α/Υ Επαμεινώνδας Βασιλόπουλος και Α/Α’ Κωνσταντίνος Θάνος, αντιστοίχως.

Διανομέας που συμμετείχε στην ημερίδα, μιλώντας στο akromolio.gr μας είπε:

«Η πρωτοβουλία της Τροχαίας ήταν άριστη και πρέπει να επαναληφθεί γιατί απουσίαζαν, δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι. Ίσως έτσι σωθούν ζωές που χάνονται από απροσεξία ή έλλειψη γνώσεων σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Θα πρέπει όμως να στραφεί το ενδιαφέρον της Τροχαίας και στον προληπτικό έλεγχο των υπευθύνων των εταιρειών όπου εργαζόμαστε. Πολλοί από αυτούς παραβλέπουν να φροντίζουν για τα αναγκαία μέτρα προστασίας μας καθώς και την σωστή συντήρηση στα μηχανάκια. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, στα συμβόλαια εργασίας μας φορτώνουν τις ευθύνες αυτές σε εμάς»