Η επίσκεψη Αυγενάκη και Πέτσα επιβεβαίωσε τους δεσμούς τους με Καμπόσο, Μάκαρη και Γεωργόπουλο

191

Ολοκληρώθηκε η προεκλογική περιοδεία των κορυφαίων τ. υφυπουργών της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη και Στέλιου Πέτσα στην Αργολίδα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν τα Φίχτια του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπου έγιναν δεκτοί από τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους κορυφαίους αντιδημάρχους του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήγε κατ’ ευθείαν στην Ερμιονίδα και κατά την επιστροφή πέρασε και από το Ναύπλιον (απ’ όπου και η φωτογραφία παραπλεύρως) ενώ ο Στέλιος Πέτσας επισκέφθηκε τον Δημήτρη Καμπόσο στο Δημαρχείο και από εκεί, μέσω Ν. Κίου μετέβη στο Ναύπλιον.

Ο τ. υφυπουργός Εσωτερικών, έφτασε στο Ναύπλιον στις 13.00 όπου τον υποδέχθηκε η ομάδα των 5 υποψηφίων βουλευτών,  Ανδριανός, Ταντάρου, Παναγιωτοπούλου, Μπούνος Δωροβίνης, καθώς και τα κομματικά στελέχη Σιδέρης, Γανώσης, Διδασκάλου, Ζαχαριάς και Λυσίκατος.

Τη μαζικότητα και τη συμμετοχή του κόσμου στην υποδοχή την διασφάλισε, για άλλη μια φορά, όπως και με την έλευση του Κυρ. Μητσοτάκη, ο Κώστας Μάκαρης που είχε κινητοποιήσει δεκάδες Νεοδημοκράτες εκ των υποψηφίων του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Ο Στέλιος Πέτσας, χαιρετώντας θερμά τον Κώστα Μάκαρη με τον οποίο έχει ζεστή προσωπική σχέση ακούσθηκε να του λέει «Χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι». Εξ ίσου ζεστά χαιρέτησε και τον συμπατριώτη του αντιστράτηγο Νικόλαο Βασιλό που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ενώ χαιρέτησε δια χειραψίας και τους περισσότερους εκ των παρισταμένων υποψηφίων.

Κομματικά στελέχη, Μάκαρης και υποψήφιοι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ” συνόδευσαν τον Στέλιο Πέτσα στην διαδρομή κατά μήκος του Μεγάλου δρόμου, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, μέχρι την Πλατεία Συντάγματος όπου κάθισαν στα cafe της πλατείας.

Το μεσημέρι, προσκεκλημένοι του Γιάννη Μπούνου, ο Στέλιος Πέτσας, με τον Κώστα Μάκαρη και τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας γευμάτισαν στην ταβέρνα του νεαρού υποψήφιου βουλευτή.

Νωρίς το απόγευμα, ο Στέλιος Πέτσας επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο και το απόγευμα στις 5.30, επισκέφθηκε το εκλογικό Περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Καποδίστρια όπου και απηύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό στους φίλους και στελέχη του κόμματος που τον περίμεναν.

Ο Στέλιος Πέτσας αποχώρησε νωρίς το απόγευμα υποσχόμενος ότι θα στηρίζει τον δήμο Ναυπλιέων από όποια θέση και αν τον χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός στη νέα κυβέρνηση που θα σχηματισθεί, μετά τις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Η απουσία των Νεοδημοκρατών δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ναυπλιέων από την περιοδεία Πέτσα καθώς και η ανεπάρκεια των κομματικών στελεχών της Τ.Ο. Ναυπλίου στην κινητοποίηση του κόσμου σχολιάσθηκε δυσμενώς. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 50 περίπου παριστάμενους στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας οι 30 ήσαν υποψήφιοι του Κώστα Μάκαρη, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη την ημέρα του να βρίσκεται στο πλευρό του τ. υφυπουργού Εσωτερικών.