Τέσσερα ακόμη “βαριά” ονόματα δηλώνουν υποψήφιοι με τον Δημήτρη Καμπόσο

270
Γιώργος Λάτσης, Δημ. Παπαγεωργίου, Δημ. Σωτηρόπουλος και Κων. Τσιώρος, με Δημήτρη Καμπόσο

Την ίδια στιγμή που γίνεται ολοένα και πιο φανερή η αδυναμία των αντιπάλων του να καταρτίσουν ψηφοδέλτιο, ο Δημήτρης Καμπόσος ανακοινώνει με καταιγιστικούς ρυθμούς ονόματα νέων και ιδιαιτέρως αξιόλογων υποψηφίων.

Το akromolio.gr γνωστοποιεί τέσσερα ακόμη, βαριά ονόματα για την κοινωνία του Δήμου Άργους Μυκηνών, που συνδυάζουν τις γνώσεις, την αναγνώριση και την διασπορά ανά τον Δήμο.

Πρόκειται για τους:

Γιώργο Λάτση είναι δημοτικός υπάλληλος και εκλεγμένος μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας καθώς και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δημήτρη Παπαγεωργίου είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και οικογενειάρχης. Είναι ιατρός γαστρεντερολόγος και επιστημονικός συνεργάτης ενός εκ των μεγαλυτέρων κέντρων υγείας της Αθήνας.

Δημήτρη Σωτηρόπουλο ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Κωνσταντίνο Τσιώρο επιχειρηματίας από τους Μύλους, συντάσσεται και αυτός με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!