Ο Κωστούρος χάνει… ο Μάκαρης κερδίζει. Ο Γιάννης Σοροβίγκας υποψήφιος με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

359
Και ο Γιάννης Σοροβίγκας υποψήφιος με τον Κων, Μάκαρη

Με δημόσια δήλωσή του, ο Γιάννης Σοροβίγκας γνωστοποιεί την συμμετοχή του στην προσπάθεια του Κώστα Μάκαρη και των συνεργατών του για ανύψωση του Δήμου Ναυπλιέων στο επίπεδο που του αρμόζει.

Ο Γιάννης Σοροβίγκας θα αποτελέσει ένα από τα πιο σοβαρά στελέχη στη διαμόρφωση της νέας Τουριστικής πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων

Στην ανακοίνωσή του ο Γιάννης Σοροβίγκα, που συγχρόνως αποχωρεί από την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου (Είναι Τοπικός –διαμερισματικός σύμβουλος ΑΡΙΑΣ εκλεγμένος με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου), αναφέρει:

«Γεννήθηκα στο Ναύπλιο όπου και μεγάλωσα. Είμαι πατέρας τριών τέκνων και εξ αυτού του λόγου άλλωστε ίδρυσα τον σύλλογο Τριτέκνων Αργολίδας το 2009.

  Σπούδασα στα ΚΑΤΕΕ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Τμήμα Βιομηχανικής Παραγωγής. Υπήρξα Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αργολίδας το διάστημα 2011-2013.

  Επίσης όπως όλοι γνωρίζετε δραστηριοποιούμαι στον Τουριστικό κλάδο επαγγελματικά και μέχρι σήμερα είμαι Τοπικός –διαμερισματικός σύμβουλος ΑΡΙΑΣ εκλεγμένος με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κωστούρου.

  Καθ΄ όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησης μου στα δημόσια πράγματα υποβάλω διάφορες προτάσεις ώστε το λεγόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας να αναβαθμιστεί και να προσφέρει περισσότερα στην τοπική κοινωνία.

   Στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή υπέβαλλα πολλές φορές τις προτάσεις μου, οι οποίες όμως ποτέ δεν έγιναν αποδεκτές. Επειδή προσβλέπω στην ανάπτυξη της περιοχής και στην ευημερία των συμπολιτών μας και δεν είμαι δεσμευμένος με πρόσωπα αλλά με αρχές, αποχωρώ από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου που όπως φαίνεται δεν ακούει την γνώμη των συνεργατών του και προσχωρώ στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κων/νου Μάκαρη.

   Ο κ. Μάκαρης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ενεργός παράγοντας στην περιοχή μας, έχει προσφέρει στην ανάπτυξη της και προσδοκώ ότι θα προσφέρει πολύ περισσότερα από την θέση του Δημάρχου Ναυπλιέων.

  Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τον Τουρισμό σε κεντρικό ρόλο, αποτελεί δηλαδή η πολύπλευρη ανάπτυξή του την καρδιά του προγράμματος του συνδυασμού του. Επιπροσθέτως δε περιλαμβάνει αξιόπιστα πρόσωπα από τον Τουριστικό χώρο που εγγυόνται με την εμπειρία τους την υλοποίηση του.

  Μαζί με αυτά τα έμπειρα στελέχη θα συστρατευθώ για να υλοποιήσω τις δημιουργικές μου ιδέες τις οποίες έχω συζητήσει   μαζί τους και για αυτό ελπίζω στην στήριξη όλων των δημιουργικών

Συμπολιτών μας.

   Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται».