Προεκλογική φιέστα η εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον κόμβο των Μυκηνών

123

Η συνέντευξη του Δημήτρη Καμπόσου στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER TV και στους δημοσιογράφους Σοφία Μπαλλή και Θεοδόση Πιπέρη είναι ένας θησαυρός πληροφοριών, παρασκηνίου και δεδομένων που μας δείχνουν το αύριο της ευρύτερης περιοχής.

Στο απόσπασμα του video που αναρτήθηκε στο protagonistew.tv, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον Δημήτρη Καμπόσο (Δήμαρχο του Δήμου Άργους Μυκηνών και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου –ΠΕΔ) να αποκαλεί την οργάνωση της ειδικής εκδήλωσης για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του κόμβου στην είσοδο των Μυκηνών ως προεκλογική φιέστα.

Θα τον ακούσετε επίσης να εξηγεί γιατί δεν παρέστη, χαρακτηρίζοντας την απουσία του ως συμβολισμό διαμαρτυρίας για την απομόνωση του Άργους από τον συνδετήριο δρόμο, τονίζοντας πως αυτό έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση της οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου και της ευημερίας των κατοίκων.

Ο Δημήτρης Καμπόσος, χαρακτηρίζει  το έργο του συνδετήριου δρόμου, όπως γίνεται, ως σπατάλη 50.000.000 ευρώ και αποδίδει ευθέως ευθύνες στον τέως αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και σημερινό Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποψήφιο δήμαρχο για τον αποκλεισμό της λύσης απόληξης του συνδετήριου δρόμου στην περιοχή του Σ.Σ. Κουτσοποδίου.

Ο σύνδεσμος του σχετικού Video διάρκειας 2 λεπτών είναι: https://protagonistes.tv/proeklogiki-fiesta-i-ekdilosi-gia-tin-ypografi-tis-symvasis-gia-ton-komvo-ton-mykinon/