Ο Μαυρογιαλούρος Δήμαρχος Πύργου

728

Με έργα βιτρίνας και όχι μάλιστα “δικά του” ο δήμαρχος του Πύργου θυμήθηκε ξαφνικά να κάνει κάτι πέρα από τις συναυλίες και τις προσωπικές αναρτήσεις του στο facebook!

Ο δρόμος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ήδη τρυπήσει…

Με ούτε ένα τελειωμένο έργο από την έναρξη της θητεία του ξαφνικά βλέπουμε να φτιάχνονται δρόμοι που έπρεπε να είχαν φτιαχτεί από την πρώτη μέρα! Τυχαίο για κάποιον του παλιού συστήματος πολιτικής?
Έχει μάθει ο κύριος Αντωνακόπουλος από τέτοια χρόνια τώρα, νομίζοντας πως οι πολίτες είναι χαζοί και ξαφνικά θα θαμπωθούν από τα έργα τελευταίας στιγμής ξεχνώντας τι έχει κάνει 4 χρόνια τώρα!

Με πρόχειρες εργασίες προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις φτιάχνοντας παράδειγμα έναν δρόμο όπως αυτόν της οδού Αγίου Γεωργίου τόσο πρόχειρα που ύστερα από ελάχιστες ημέρες ο δρόμος έχει “γύρει” και έχει “φόλες”!

Αλλά… μην ξεχνάμε έχουμε συναυλία σε λίγες ημέρες και θα ξεχαστούν όλα! Όπως και του κυρίου Νάζη που στοίχισε πάνω από 15.000 ευρώ για μια διοργάνωση που δεν κοστίζει για ιδιώτη 6.000 ευρώ!

Ξεχνάμε όμως πως ο κύριος δήμαρχος έχει το αλάθητο και είναι “ο κύριος τέλειος” που θα ανεβάσει ανάρτηση να κράξει το άρθρο σαν ανυπόγραφο, ψεύδη κλπ κλπ!

Σας συνηθίσαμε δήμαρχε…σε μάθαμε και εμείς… και οι πολίτες!

 ΠΗΓΗ: ΕΔΩ