Κ16 : Οι πιτσιρικάδες που ξέρουν να νικάνε (VIDEO)

180

Μετά από έναν συγκλονιστικό μικρό τελικό, γεμάτο πάθος ανάμεσα στις Μικτές Ομάδες Κ16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, στην Πάτρα, οι «πιτσιρικάδες» της Αργολίδας, κέρδισαν στα πέναλτι  δίκαια και κατέκτησαν την 3η θέση στην Ελλάδα!

Ήταν ένα παιχνίδι για σκληρά νεύρα, εντυπωσιακό και με πάθος. Στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 3-3.  Η νίκη ήρθε στην διαδικασία των πέναλτι με 5-3

Μέσα από αυτό το παιχνίδι διαπιστώνουμε ότι το μέλλον όλων αυτών των παιδιών προβλέπετε σπουδαίο.

Οι παίκτες Κ16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, απέδειξαν ότι  βρίσκονται ανάμεσα καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

Το φιλμ του αγώνα

Στο 8′ η μικτή Κοζάνης θα πιέσει με τον Κωτίδη, θα κλέψει την κατάλληλη στιγμή θα δώσει έτοιμο γκολ στο Βλάχο που θα στείλει τη μπάλα ψύχραιμα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 18′ αντεπίθεση της Αργολίδας με τον Καραργύρη, που θα μπει στην περιοχή και με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και με ένα τεχνικό  διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 33′ φάουλ Καλατσανά στο κάθετο δοκάρι και άουτ.
Στο 45′ η πίεση της μικτής θα αποφέρει καρπούς αφού ο τερματοφύλακας θα διώξει επάνω στον Κωτίδη και αυτός με μακρινό πλασέ θα γράψει το 2-1
Στο 57′ διαγώνιο σουτ Γκολέμη διώχνει ωραία σε κόρνερ ο Πάζης.
Στο 70′ Γκολέμης θα πλασαρει θα ισοφαρίσει σε 2-2.
Στο 74′ ωραία ατομική  προσπάθεια και με ένα καταπληκτικό σουτ  του Καραργύρη γυρίζει το ματς σε 2-3.
Στο 77′
διπλή ευκαιρία σε σουτ του Καραφουλίδη σώζει ο Μουτζούρης.
Στο 80’ βολίδα Θεοδοσιάδη γλύφει το δοκάρι.
Στο 87′ κόρνερ με τον Θεοδοσιάδη η μπάλα στον Ανδρεόπουλο που θα ισοφαρίσει σε 3-3.
Στο 93′ σουτ Καραφουλίδη σε κόρνερ ο Μουτζούρης.
Διαιτήτευσε ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Παύλο Μπαλαρούτσο και Έλενα Αβραμοπούλου του ΣΔ Αχαΐας

ΕΠΣ Κοζάνης (Θεοχάρης Βοριαζίδης): Πάζης, Μπαλτζής, Καλατσανάς, Χ. Σίμος (76΄ Καραφουλίδης), Καραγιαννίδης, Τσιόκανος, Κάτανας (57΄Θεοδοσιάδης), Β. Σίμος (46΄ Παπαδόπουλος), Κωτίδης, Οικονόμου (76΄ Μακρίδης), Βλάχος (83΄ Ανδρεόπουλος).

ΕΠΣ Αργολίδας (Βασίλης Γεωργακόπουλος): Μουτζούρης, Χρονόπουλος, Γιωνάς, Μπαλάσκας (56΄ Κων. Μπλάτσος), Σκιάου, Μπερζόι, Βαμβακάς (46΄ Γκολέμης), Παππάς (69΄ Βλάσσης), Καραργύρης, Μπέλμπα (89΄ Ψυχοπαιδάς), Κυρ. Μπλάτσος (46΄ Τσιώλης).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, καθώς και οι πρόεδροι της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης και ΕΠΣ Κοζάνης, Γιάννης Αποστόλου.

Τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/k16-argolidas-oi-pitsirikades-pou-xeroun-na-nikane/