Καλημέρα κ. Δήμαρχε (8 Ιουνίου 2023)

505

Καλημέρα κ. Δήμαρχε

Μη στραβομουτσουνιάζεις. Ούτε να βάλεις τις φωνές στους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να σου γίνει συνήθεια να με διαβάζεις. Να διαβάζεις όσα δε τολμάνε να σου λένε οι σύμβουλοι σου κατά πρόσωπο.

Άκου λοιπόν και μαζί με σένα όσοι με διαβάζουν.

Ξεκινάω με συγχαρητήρια που σου τα δίνω μέσα από τη καρδιά μου.

Σου αξίζουν για τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι στην αρμοδιότητα που έχεις κρατήσει για πάρτι σου, αυτή του αρμόδιου για τον τομέα καθαριότητας. Έδωσες εξετάσεις και πέτυχες!

Μόλις ο Μάκαρης σου τά ‘ριξε για το σκουπιδότοπο που πήγες να στήσεις στη ζούλα, στην είσοδο του Τολό, έστειλες τον Έντυ και τα εξαφάνισε όλα σε δέκα μέρες μέσα. Πρώτος σκουπιδοκαθαριστής! (Εσύ, όχι ο Έντυ).

Μόλις από το akromolio.gr σου πέταξαν στα μούτρα τα χάλια του γηπέδου στο Δρέπανο, το καθάρισες σε χρόνο ρεκόρ. Ότι δεν έκανε η Ράλλη επί τρία χρόνια το έκανες εσύ σε πέντε μόνο ημέρες.

Τους τάπωσες τους αντιπάλους σου! Τους έκοψες το βήχα! Το βούλωσαν! Και αυτοί και οι βαριεστημένοι Εισαγγελείς που ξέχασαν ότι θα έπρεπε να προστατεύουν τη δημόσια υγεία και τη ζωή των Δημοτών.

Σε παραδέχομαι! Είσαι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός σκουπιδομαζεύτρας της τελευταίας δεκαετίας.

Όμως ρε δημαρχάρα, δεν κάνεις ένα κόπο να δεις τι θέλει αυτός ο Ορφανός που σου στέλνει γράμματα κάθε τόσο και σου ζητάει να πάψεις να μας χρεώνεις εκατομμύρια; Πες του «ρε παιδί μου και σένα τι σε νοιάζει; Μήπως εσύ θα τα πληρώσεις; Άσε με να βγάλω τις υποχρεώσεις μου, πριν με πάρουν χαμπάρι και μου δώσουν δρόμο».

Αύριο πάλι Δήμαρχε.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο Δήμαρχος!