Τι ευχήθηκαν και ποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι ευχήθηκαν στις Μητέρες για την γιορτή τους

102

Έκανα μια βόλτα στις ιστοσελίδες και τα προφίλ των υποψηφίων Δημάρχων Ναυπλίου και έψαξα να δω αν θυμήθηκαν την Ημέρα της Μητέρας και αν μπήκαν στον κόπο να γράψουν δύο λόγια καρδιάς και Τιμής για τις Μητέρες.

Αντιγράφω από το προφίλ του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων Κων. Μάκαρη την μία από τις δύο αναρτήσεις του και την μία από τις δύο φωτογραφίες του, αυτή με την γυναίκα του Έλενα και τα τρία μικρότερα από τα τέσσερα κορίτσια του.

 «Είχα την τύχη να γίνω πατέρας 4 κοριτσιών (και ενός αγοριού). Κοριτσιών στα οποία εύχομαι από την καρδιά μου να γίνουν και αυτά, όταν έρθει η ώρα, Πολύτεκνες Μητέρες.

Εύχομαι και ελπίζω ότι μέχρι εκείνη την ώρα, η Πολιτεία και ο Δήμος θα έχουν μεριμνήσει να πάρουν ουσιαστικότερα μέτρα στήριξης της Μητρότητας και των Πολυτέκνων.

Να θυμόμαστε ότι στη Μητέρα μας χρωστάμε τα πάντα και να της το ανταποδίδουμε -όσο βρίσκεται δίπλα μας- με τρυφερότητα και όταν φεύγει για το μεγάλο ταξίδι με όμορφες σκέψεις κοιτάζοντας την φωτογραφία της ή ανάβοντας ένα κεράκι στη μνήμη της.

Ως υπ. Δήμαρχος Ναυπλιέων, δεσμεύομαι δημοσίως ότι η Δημοτική Αρχή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ θα λάβει πρακτικά μέτρα στήριξης της Μητέρας και της Μητρότητας, συμπληρωματικά και Επικουρικά των μέτρων της Πολιτείας.

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες και στις εν δυνάμει Μητέρες, εγκυμονούσες συμπολίτισσες μας.»

 

Ο Δημήτρης Ορφανός έγραψε στην σελίδα της παράταξής του:

«Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας! Μία και αναντικατάστατη! Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες»! Επίσης κρέμασε μια αφίσα.

 

Ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος έγραψε στο προφίλ του:

«Για τη μάνα. Όλοι έχουμε μια μάνα, ακόμη και οι μανάδες μας». Επίσης κρέμασε ένα τραγούδι από το You Tube για τη «Μάννα Ελλάδα».

Ο Κώστας Γκόνης και ο Δημήτρης Κωστούρος δεν ασχολήθηκαν. ΞΕΧΑΣΑΝ την γιορτή της Μητέρας.