ΞΕΦΤΙΛΑ! «Είναι ντροπή ρε φίλε» είπε ο δημοσιογράφος του Alpha 989 κριτικάροντας τη συνομιλία του με το Δημ. Κωστούρο

3673

Βγήκε με χαζοχαρούμενο και δηθενίστικο ύφος στο τηλέφωνο, ο Δημήτρης Κωστούρος, για να απαντήσει στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή του Alpha 989, νομίζοντας πως έχει απέναντί του έναν από τους αμειβόμενους της αυλής του.

Εφάρμοσε στις απαντήσεις του την αρχή της μισής αλήθειας, όπως πάντα, νομίζοντας πως ο έμπειρος και ανεξάρτητος δημοσιογράφος θα κατάπινε αμάσητα όσα του σερβίριζε. ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ!

Τον έσφαξε με το γάντι ο Χατζής! Τον ξευτίλισε! Και στο πρόσωπό του ξεφτίλισε και το Ναύπλιο, του οποίου είναι για λίγο ακόμα δήμαρχος.

Όλη η Ελλάδα άκουσε τον Χατζή να του λέει κατάμουτρα πως λέει ψέματα (για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα) και να βγαίνει στον αέρα πως «Το Ναύπλιο δεν διαθέτει υποδομές για να υποδεχτεί τους επισκέπτες που φτάνουν σ΄ αυτό», χωρίς να αρθρώσει αποστομωτικές απαντήσεις.

Η καθαριότητα, οι τουαλέτες, τα κλειστά αξιοθέατα κ.α. πρωταγωνίστησαν στη συνομιλία της ντροπής όπου ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής έπαιζε με τον απερχόμενο δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, σαν τη γάτα με το ποντίκι.

Και σαν επίλογο, ακούσαμε τον ταπεινωμένο Δημήτρη Κωστούρο να κλείνει τη συνομιλία λέγοντας «…Ευχαριστώ».

Προφανώς δεν πήρε χαμπάρι τι είχε συμβεί!

Ακούστε το ηχητικό στο σύνδεσμο https://youtu.be/LoJM0yqq6w8